Hangi mama sma mı hipp mi

Merhabalar bebeğim 3 buçuk aylık 2 aydır hipp kullanıyoruz ve aşırı bir kusmamız var sma maması ile hipp arasında ne gibi bi fark vardır kullananlar bilenler bilgileri paylaşabilir mi acaba

Merhabalar bence mama bebekten bebeğe farklı etki bırakır her çocukta olacak değil kusma dersen belki bebeğin zaten kusan bir bebektir istersen değiştir mamayı o zaman farkı görürsün ben sma comfort kullandım çok memnundum oğlum 40 günlükken fıtık ameliyatı oldu kendiliğinden bıraktı mamayı geçen hafta Golden goat keçi sütlü mama aldık şu an onu içiyor bebeğim 3 buçuk aylık

Hipp mama neden bilmiyorum benim bebeğimdede kusma yaptı bıraktım bende sma verdim bir sorun yaşamadım

Bende Aptamilden sma comfort geçmiştim benim kızımda kusma yaptı tekrar aptamile döndüm

İşte her mama her bebeğe iyi gelmiyor deneyerek bulucaz

Ben ikisini de denedim sma optipro güzeldi bebeğimde hiçbir sıkıntı olmadı ama bir türlü severek içmedi bebeğim tadını sevemedi besin değeri yüksek bir mama tercih edilebilir içeriği temiz ama palm yağı içeriyor sanırım. HİPP organik combiotic geçtim çok gaz yaptı HİPP organik keçi sütlü olan serisine geçtim oda aşırı derece kusturdu şuan Bebelac kullanıyoruz tadını sevdi zaten diğer mamalara göre daha şekerli diyor herkes ondan olabilir mama biraz bebeğin bünyesine bağlı denemeden anlayamazsın maalesef

Hiip den sonra nutricia aptamil gectik bayagi kullandi onu ama yasini gecince diger sutlere de gectik ve yemege tabiki.