Hangi mamayı kullaniyorsunuz

Aptamil pronatura kullanıyoruz oğluma ama sürekli kusuyor Bebelac gold denedim hem tozu suda topaklanıyor çözülmüyor sanki hem de gaz yaptı ne kullanacam bilmiyorum bi onerisi olan var mı

Hipp organik combiotic deneyebilirsiniz, her mama her bebeğe iyi gelmiyor malesef, küçük paketlerinden alıp denemekte fayda var.

2 Beğeni

Teşekkür ederim :cherry_blossom:deneyeceğim inşallah iyi gelir

1 Beğeni

Anne sütü veriyorum yetmedigi zamanlar Golden goat kullanıyoruz

1 Beğeni

Aptamil kullanıyorduk son olaylardan sonra el mahkum değiştirdim mamamil kullanıyorum gayet de memnunum gaz şişlik veya başka bir şey yapmadı

1 Beğeni

16 aylıkta mamayı bıraktım. Gece 150ml ınek sutu veriyorum sadece . Çok az da kendi sutum oluyor ,öyle ılerlıyoruz.

1 Beğeni

Benim sütüm tamamen kesildi mallesef daha 6 aylık olacak oğlum bir haftaya . önceden anne sütü ve mama beraber ilerliyorduk bu kadar kusma yoktu sadec mama veriyorum artık sürekli kusuyor

Kilo alımı nasıl peki bebeğiniz kaç aylık benimki bir haftaya 6 aylık olacak

Biz daha 6 aylık olacağız 1 yaşından önce inek sütü verilmiyor mecbur mama yiyecek benim sütüm tamamen kesildi çünkü

1 Beğeni

Şöyle benim kızım 15 aylık ama 1 yaşındayken bunolaylar patladı 8. Ayından itibaren de mama kullanıyor çok mama denedik aptamile de zar zor alıştırmıştı biberonla sıkarak verdim şimdi tabi ağırlıklı olarak ek gıda gidiyoruz 3 defa mama veriyorum az az artık ama güzel yani yine kilo alımı aptamil mama tadına da benziyor eşim baktı ben içemem şekerli bir mama değil süte yakın bir mama içindeki yağ oranının da yeterli olduğunu düşünüyorum aptamile yakın yani bir de şimdi ek gıdaya da geçeceksiniz sizde azar azar bence iyi olabilir sizin için

1 Beğeni

Teşekkür ederim :cherry_blossom:.Bu hafta doktor kontrolümuz de var doktora da danışıp degistirecem mamasını

1 Beğeni

Rica ederim ne demek :hibiscus:

1 Beğeni

Sağlık olsun canım en azından 6 aya dek vermişsin Golden goati arkadaşlarimda oluyor çok memnun üstelik doktorumuz biz önermişti kabızlık şişkinlik falan yapmıyor keçi sütlü bir mama tamamen anne sütüne yakın yani

1 Beğeni

Bir önceki ay doktor Aptamil ile devam etsin demişti bir haftaya tekrar kontrolümüz var soracam bende degistirecem çünkü kusmasi çok artı ve sürekli huzursuz gazı da oluyor sanirim eli ile karnına vurup duruyor

Ayn 1 yasına kadar inek sütü verilmiyor. Bende kızıma küçükken bebelac kullandım .

1 Beğeni

Aptamil kullaniyordum Ben doktorumun onayiyla ve bu surekli ya hipp ya aptamil mamalarinda geri cagirim oluyordu ve icinde biseylwr bulunmuş bende artik vermek istemedum 15 aylksuan başladım 1 haftadır inek sütü ve doktorum cok az suyla karistir dedi oyle veriyorum gece uyumadan once 150 cc iciyor

2 Beğeni

Bende öyle başladım . İnek sütüne alıştırmak için yarısına su yarsına süt koydum. (Bebeğime agır gelmedi)1 ay sonra da sade ınek sutu verdim.

2 Beğeni

Holle. Biraz pahalı ama bence iyi bir tercih. 1. Ayından beri kullanıyorum şu an 17 aylık..bi sorun yaşamadık.

1 Beğeni