Hangi mamayi kullanmalıyım

Bebeğime hangi mamayi verdiysem şidetli gaz ve kabızlık yaptı ne yapmalıyım bilmiyorum Aptamil ,goldengoot evolvia ar mama kullandim sonuç hep aynı tavsiye edebiliceğiniz bir mama varmı Anneler bebeğim 36 günlük bu arada :confused:

Merhaba Hümeyra,

Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :pray:
Ben kızıma hipp organic combiotic kullanıyorum sadece ilk gün içtiğinde bir kabızlık yaşadı sonrasında ne kabız ne de gazi oldu doktorumuz bu mamayı önerdiği için kullandık uygun olur mu sizin için bilmiyorum ama belki denemek istersin :innocent:

1 Beğeni

Bellakt bl maması kullandım kabızlık yapmaması için.
Gaz vs kabızlık yapmadı ,ama sırf tedavi amaçlı mamaydı

Teşekkür ederim canım o mamayı deniycem inşallah bu mama iyi gelir ağlamaktan helak oldu bebeğim

Banada evolviayi doktor tavsiyesiyle aldım kusuyor diye oda gaz kabizlik yaptı şaşirdim artık ne yapicam :confused:

yavrum açlıktan ve gazdandir belki keşke yakın olsak denemeniz için verirdim size

Sadece mamayla besleniyorsa mecbur 30 gr su ver canım

Yeterki iyi gelsin alırım bütün mamalar elimde kaldı ihtiyacı olan birine vericem bende

Yok anne sütüde veriyorum malesef yetersiz geliyor ama yinede su vermelimiyim acaba mama bazen fazla veriyorum

merhaba canim bebegim 2.5 aylik ve aklina gelebilecek butin isimli mamalari kullandim hepsi kabizlik yapti ve uyararak tuvaletini yaptiriyordum hipp combioticte cok kabizlik yapti en son sma optipro kalmisti onu denedim 1.5 aydirhic kabizlik yasamiyoruz bu arada mamanin icine 5 damla nurse harveys gaz damlasi var bitgisel onu damlatiyorum hem cok rahat yapiyor hem gaz sorunu ortadan kalkiyor 6 aya kadar bu sekilde idare edecegim

1 Beğeni

Teşekkür ederim hip mamayı sipariş verdim bunu deniycem iyi gelmezse sma mamayı da denerim :confused:inşallah birinden biri iyi gelir o gaz damlası bendede var kullanıyorum gazına hiç bir şey fayda etmiyor

Benim üç kızım var kızlarımın hepsi bebelac yedi güzel ve güzel kilo aldırıyor sindirim sistemide güzel düzene giriyor…

inşallah iyi gelir bebişine :kissing_heart:

1 Beğeni

Mərhaba Arkadaşım Benim bebekde Kabizlik çok oluyordu Doktorum Firisolac vom vermemi onerdi oyle davam etdim Müalicəvi Mama Kabizlik olan bebeklere iyi geliyor Qaz sancı olmuyor bebekde Bilmiyorum Türkiyədə O mamadan var ya yok Anne sütü veriyorsan yediyinə dikat etməlisin

4 aylıkken hem anne sütü hemde mama veriyordum kabızlık yaşadı diye su vermem gerektiğin söyledi doktorum.
Mamayı sıvı vermemi de söylemişyi kabız olmasın diye.
Yani ben 4 ayın dan su vermeye başladım tam olarak 30 ml falan veriyordum güne

Merhaba Hümeyra merak ettim mama ile ilgili son durum ne? Herhangi bir sorun yaşadınız mı mama da? inşallah iyi gelmiştir

Mamayı almadim canım çocuk doktoruna gittim sütünü artırmaya çalişalim dedi ve çok şükür şu an sütüm arttı :blush:damla verdi

Hangi damladan kullanıyorsun canım

aaa çok sevindim maşallah yarasın bebişine :innocent:

Bu damla canım ve bol bol su içmen gerekiyor ben ek olarak dut kompostosuda içtim oda baya süt yapıyor

2 Beğeni