İstanbul Esenyurtta oturuyorum bir an önce çocuk gastroenteroloji bölümüne randevu almak istiyorum ama yok özele goturucem ama acaba hangi hastanede var bilgisi olan var mi
Medipol mega Üniversitesi hastanesinde mevcut
Prof. Dr Gökhan Baysoy
Ay Cook teşekkür ederim heemn bakıyorum
Canım geçmiş olsun, neden götüreceksin doktora
Nerdeyse üç buçuk aydır sürekli kabız yedi gün geçiyor hala afedersin ama kakasını yapmiyo lavma yaptıktan sonra yapıyor sürekli doktora götürüyorum doktoru böyle olmaz gastroenterolojiye goturmen gerek dedi bnde o yüzden goturucem umarım biseyi yoktur ya Cook cok üzülüyorum kendini sıktığı zmn varya kıpkırmızı oluyo azıcık sert bişey ypiyo ama gene oyle sürekli tekrarı oluyo yarın öbür gün ek gıdaya başlarsam daha kotu olur
Kuzum geçmiş olsun çok doktorun lavman vermesi beni çok şaşırttı. Mesela bize rutin doktor kontrolümüzde 3 ile 4 ay arası belli süre kaka yapmayabilir demişti dr .
Bacaklarını sıktıkları için. Kabız olmadık ama bence mama veriyorsan mamasını değiştir.
Çok teşekkür ederim hiç bir mamayı icmedi sevmedi sanırım bugün gastroenteroloji ye götürdüm kakasinin yumuşaması için şurup verdiler banada bütün süt ve süt ürünlerin hepsini yasakladı benm sütüne geçtiği için çocuğa alerji yapıyor olabilir dedi ve bir sürü kan tahlili falan yapıldı 21gun sonra tekrar gelin dedi kendisini çok sıktığı için bağırsağında çizik olmuş dedi bakalım nasıl ilerliycez