Hangi yöne YATMALİ

Kızlar ben kızımı hep bı sağa bı sola yatırdım ama sırt uste pek yatırıyorum sizce doğrusu nedir

12 sene önce ilk çocuğumu doğurduğumda doktorlar yana yatırın kusmuğu boğazına kaçmasın diyorlardı şimdi doğum yaptım sırtüstü yatırın en güvenli uyuma şekli bu diyorlar bende kendi tecrübelerime dayanarak yüzüstü dönemeyecek şekilde yan yatırıyorum sırtüstü ben kussam ben boğulurum vallahi​:sweat_smile:

1 Beğeni

Bende bir sağa bir sola yatırdım bu defa kafa arkadan az uzama yapmış dedi doktor çok kusan bir bebeğim var ama mecbur sırt üstü yatırdım düzeldi 5 aylık oldu hala sağ tarafa yatmak istiyor zorla sola çeviriyorum kafasını

Bebeğim bir aylık, kusma probleminden dolayı doğduğundan beri bir sağa bir sola yatırıyorum. Sırt üstü yatırsam da kafası sağa solu dönük oluyor. Haliyle kafasının arkası biraz çıkıntılı oldu. Doktor 5-6 aydan sonra kafa şeklinin değişmeyeceğini söylüyor. Kusmalar bitince kafasını sağlı sollu destekleyip sırt üstü yatırmayı planlıyorum. Ama şuan için kafa şekli, ciğerlerine kusmuk kaçma ihtimalinden daha önemli değil benim için.

1 Beğeni

Aynı sorun bende de vardı kafa yastığı alın hemen gündüz uykularında onu kullanın 20 güne toparlar ben gece de meme de uyuduğu zaman ona yatiriyordum yanımda uyutuyordum kusma ihtimali olursa diye