Merhaba uzun süredir yoktum 9 yaşındaki kızım okulda iki kez düşmüş du Bayram öncesi sabah uyandik sağ ayak topuğuna başamiyor ağrıdan ağlıyor Bayram tatili diye 9 gün boyunca hergun acile gittik ne olduğunu anlamadilar kızım feryat figan ağlıyor rabbim hiç kimseye vermesin çok zor anlatamıyorum yaşadığım sıkıntıyı elhamdülillah bugunumuze neyse Bayram ertesi özele prof götürdüm CRP 58 sedimantasyon 57 acil bizi yatırdılar çok kötü şeyler bile olabilir dediler kan tomografi emar ultrason çekildik elhamdülillah temiz çıktı hepsi 12 gün boyunca antibiyotik tedavisi aldık damardan CRP 6 düştü ağrıları durdu kızım toparladı dün taburcu olduk kızım henüz başamiyor sekiyor korkuyor basınca Ağrı var diyor doktor gayet iyi dedi soğuk algınlığn dan olmuş dedi ağızlarından düzgün bişey alamıyor sun bazı doktorlar in kızım evde şuanda gayet iyi genel durumu keyfi yemesi içmesi elhamdülillah zaman Lami rahat yürür yaşayan bilen varmı bu durumu o kadar Zorki bebeğim evde kaldı o süreçte nerdeyse beni istemiyor du artık küçük kızım eve gelemiyor düm eşim izini sıkıntılıydi kızkardeş um yardımcı oldu duanızı eksik etmeyin paylaşmak istedim gruba ayrıca özledim ben burayı seviyorum iyiki varsiniz Allah’a emanet olun
Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşir, Allah şifalar versin. ![]()
Amin Allah razı olsun hepinizden
Geçmiş olsun. Tez vakitte iyileşsin inşallah ![]()
Cok geçmiş olsun kardeşim Allah safii ismiyle şifasını versin kolaylıkla gecsin ,hersey yoluna girerdi an evvel insallah evet yokluğunuzu belliydi ,Allah beterinden korusun