Benim çok fazla var .
Kizim uyuduktan sonra besigin yanina giderim ya nefesini dinlerim bazen elimle yuzune degerim genelde gozunu acar bazen bayilmis gibi uyur ben uyandiramayinca refleks olarak bebegimi sallarim . Ya birsry oldu saniyom bi anda kalbim cız ediyir o uyanmayinca ona birsey olsa ben ne yaparim. bir yere fln godince yanlislikla fln düşürum ona zarar veririm diye aklim cikyor . . Benim yuzumden birsey olmasin hatta kimse yuzunden olmasin. Öleceksek once ben öluyum can aciycasa once bnm canim acisin. Anne olunca anladim kizimin cani bnm canimdan daha degerliymis . Hıc bir anne evlat acisi yasamasin . Ya filistinde bebekler katdediliyor kendili onun yerine koyuyorum Allahim ne kadar aci hangi anne dayanir ki.
Benim düsmanim kim ulkemin dusmani km olursa olsun ben yine uzulurum düsmanim ne kadar acimasiz olursa olsun o düsman diye bebegini asla vuramam onun sucu yok . Cocuklarin sucu yok . Insanlar ne kadar cani . 10 aylik bebegin sucu nedir ki ?
gece gece aglama krizi geldi
Siz resmen duygularıma tercuman olmussunuz bende de var asırı kaygılıyım bazen eşim kızıyo annelik böle bısey galuba rabbim sabır versin tek yapabildiğimiz dua onlar için herseyın Sabrını veriyor rabbim ama rabbim günah yazmasın evlat COk baska insna nefsi işte kaygı korku hersey var
Onlarda merhamet diye bi duygu yok acımak yok insan kahroluyo gördükçe ve görmediklerimiz var bide
Rabbim zalimleri kahret sin cok zor onlar cennetin en güzel köşesinde olacak ins bende de ayni durum hep evham panik şu aralar büyük kizim makattq kasinti var o ağladıkça bende ölüyorum simdi yatirdim sicak suda beklettim krem vs surdum o kadar öptüm ki rabbime emanet olsun hepsi üstelik çalışıyorum sürekli arıyorum nasıllar diye annnelik bambaşka bir şey öyle
Amin amin Evet COk baska COk geçmişler olsun bnımde Küçük kardeşim de vardı annem hep su yapardı
Neydi sorunu geçmiş olsun canim
Aşırı tuzlu yerse baharatlı yerse kasıntı oluyodu biz kıl kurdu filan dediler ama çıkmadı bişey annem baya bi süre yedırmedı kızartma asırı yedırmedı her gece nerdeyse bi tane bez yıkıyodu uyurken aglıyodu bole sguk ılık arası o bezle siliyod yıkıyodu poposunu ole ole gecti
Of ya ağlıyor kizim resmen qci çekiyor elimden bisey gelmiyor dua ediyorum nasıl bisey bu allahim sen şifa ver
Evet kardeşim de öleydi hep aglıyodu rabbim şifa versin
Doktora götürdünüzmğ hiç
Habisim sakin yanlis anlama ama nasil dayanirim ki deme bidaha hersey rabbimden bazen konustugumuz kelimeler gelir bizi bulur . En basit ornek veriyim sana amcamlarin komsunun bebegi öldü amcam yengeme demiski bizim oglan olse naparsin yengemde ooooo dayanamam demis o kucuk amcamin oglu arabada camdan firlayip oldu buyuk konusmak gibi bazi laflar dayanamam yasayamam dememek lazim Rabbim verir bak nasil dayaniyon der canim. Ben her yotubu acidigimda o sabileri goruyom cok agliyorum bende masum yavrucaklar neler yasiyo Rabbim mucadelelerini zafere erdirir insallah. Birde ilk cocukda boyle olman cok normal ben 2 sene sag tarafima donuk uyudum kizimin nefesini duyuyum diye ikincide oyle degilim ilkinde herseye alisdim
Ahh canım bu korkular hiiç bitmiyor ki bekarken babaanem bişey olcak diye korkar hep nefesini dinlerdim şimdi bebeğimin doğduğu günden beri çok korkuyorum ona bişey olursa dayanamam ben ama bagzende ya bana bisey olursa çocuğuma kim bakar diye düşünüyorum hep
Topluca cevap vereyim . Çogu anne ayni seyi hissediyormuş . @Nurr bazen o korku dusunce bende de oluyor . Bana birsey olsa kizima nasil bakarlar çok ilgisiz mi buyur . Boyle çok sinirlenince fln evlenmeden once olmek isterdim simdi ise uzun yola fln cukinca birsry olmasin diye bir suru sure okuyom . @Hüveydaa aslinda dedigin dogru birsey . Hatta bir tane soz vardi neydi Onu benden çok sevme onu elinden alirim. Onsuz yaşayamam deme onusuz da yaşatirim. Ɓuna bnzerbi r soz. Ama hic bir anneye rabbim boyle bir aci yasatmasin .
Ne kadar zor bir durum. Hatta ben sma hastasi bebeklerede çok uzuluyom . Onlarda hep aci cekiyor. .Aileleri o bebekleri dubaiyiye goturmek icin sokakda ne kadar gozyasi dokup yardim bekliyor . Orda bi tane Berinay adinda bir kiz vardi bni cok etkilemisti . Ilk evlendigim sene int para kazanip onun hesabina atmistim. Hatta esime diyorum ki bayramda verilen fitreleri sma hastasi cocuklarin ibn atak oda cok guvenmedigi icin atmk istemiyor . Soyle aileler cocuklari kulanip para kazaniyir. …
Canım biz 2023 Kasım evlendik benim eşimle bu 2.ramazanım dı ilk senede bu senede sma bebeklerine verdik ilk seneki kızımız tedaviye gitmişti buda az kaldı inşallah instagramdan buldum ben o iki bebegide zaten valilik izinlerini paylaşıyorlar canlı yayınlarda ara ara katılıyoruz
Evet bacim sozu dogru yazmissin. İnsan oglu hersey insan oglu icin bacim basa gelen mecbur cekiliyo. Ahh ahh o sma hastalarina bi cozum bulamadilar vallahi herkezin elektirik su faturasindan aylik 20 tl kiz 20 mi kesseker bu cocuklara gitse dunya para eder ama nerdee goz gore gore oluyi yavrucaklar. Gecen haberde gordum sma hastasi cocugun adini kullanip sadaka kutusu dagitmis adam dukkanlara bide boyle kani bozuklar var
Evet kortizon melhem verdi henuz faydasi olmadi canim
Rabbim şifa versin canım insealllah okula filan gidiyorsa okulda koloxet ortak tuvalet filanda sıkıntı olur demişlerdi bize ama bizimki yediklerinden olmustu belki sizinde oledir aburcubur filanda yasaklamıştı annem
Doğal yaglar filan var aslında önerilen ama işte bazende guven olmuyo etkilerinden dolayı
Hem de nasıl iyice paranoyak oldu nefes dinlemiyorum çünkü birlikte yatıyoruz duymam diye.
Geçen gün markete götürdüm eve dönerken elinden tuttum kaldırımda.sonra aklıma diğer tarafa alayım şimdi araba maraba çarparsa bana çarpsın dedim
Annelik iç gudusu galiba cunku her anne ayni seyleri düşünüyor.