Hanımlar yardıma ıhtıyacım var 🤦‍♀️

Tsk ederim buşra. Bu atıklarının kolları acık. Ben koları kapalı modeller tercih ediyorum. Sıfır kol olmayacak. Eşim çok açık diye izin vermiyor bende de daha once oyle giymedim. Bizim buralara da çok uymaz . Buranın erkekleri hiç bayan görmemiş. Eşimle birbirimizi yer durarız sonra. Kendısı de çok sinirli zaten ya adamı dover ya da bana Bi ton laf söyler.:hear_no_evil_monkey::woman_facepalming:

Bence olabilir ama başka alternatifin var ise evde , bunu tercih etmezdim

Kına gecesinde daha uygun olabilir , ya da giyyyy yaaa boşver senle mi yasicak habisss. Beline Kemer de yakabilir hareketlendirebilirsin elbiseyi .

Bende dugunlere yakıştıramadım. İlk evlendıgım sene almıştım sadece tatile giderken gıyırum . Var onu gıyınce atacagım. O zaman yorumları alayım yakışsada yakışmayacak mecbur onu gıycem.

Bir elbise yüzünden o kadar huzursuzluğu da gerek yok zaten canim. Kolları kapalı denk gelirsem atarim

Sana her şey yakiisiiiiirrrr :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Düğünde beyaz elbiseye karşıyım ben habiiiiş:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Doğrudur canım ama o tarzlar sana çok yakışıyor valla su gibi kızsın maşallah

Hhahaha geline aday

Ayn oyle canım. .

Tsk ederim. Sana da yakışır. :smiling_face_with_three_hearts::face_blowing_a_kiss:

Tsk ederim canım o senın guzel dusuncen :smiling_face_with_three_hearts::face_blowing_a_kiss:

Bende çok uygun bulmuyorum. Gelinleri kıskanmış gıbı olur. :woman_facepalming:

Kıskanmış değil de gelinlik belli bi renktir. Beyaz. Gelin özel olsun isterim. BeyazA kadar çoooook seçeneğimiz var beyazı da seçmeyelim diyenlerdenim

Çok mantıklı ve doğru düşünüyorsun. :smiling_face_with_three_hearts:

Dolap uygulamasina bakabilirsin uygun oluyor

Dolap’ta keşfettiğime bir bak! Üstelik ilk alışverişine özel %80 indirim! https://link.dolap.com/41wezc

@Esoş , @Bus55 , @Serap1987 , @Sevda.1 @EzgiÖzlem , @felcin , @Nurr ,

@Kuti , @Sinem @Aynur

Daha once yorum yapanları etiket yaptım. Daha fazla etiket olmuyor galiba.

Saks mavisi elbise ve beyaz siyah uzun çizleri olan elbise en iyileri diye düşündüm arkadaşlar ne der bilemem​:blush:bordo elbisenin şekli tam çıkmamış

Siyah beyaz kalem elbise bence​:blossom:

Bennde saks mavisi ve siyah beyaz olan 2 elbiseyi beğendim :smiling_face_with_three_hearts: bordo da güzel tam görünmemiş olmasına rağmen. Sanırım daha önce de atmıştın bordoyu :smiling_face: