2 , 3 , 5 , 6 ,7 bunlar çok şık . Ve evet saçlarını at kuyruğu yapmalısın
Trençkot giyme üstüne bence canım
2 , 3 , 5 , 6 ,7 bunlar çok şık . Ve evet saçlarını at kuyruğu yapmalısın
Trençkot giyme üstüne bence canım
Onu dışarı cıkarken ustume alırım salonda giymem.
Baak bu da çok sıkmış , saçın böyle kalsın ya da topuz yap . Çok harikasın![]()
Şimdi aklımda şey var. Kahverengi gogüs hattımı çok kaba gosteriyor onu eledim. Saks mavisi demişsiniz onu bende severek gıyırdum da o basenlerimi çok cıkardı. Onun aynısı siyah elbise var ben göğüs dekoltesi acık dıye dikmıştım onları. Eğilince gogüslerim görükmesin ![]()
Saks mavısı de elendi dıger rengi de aynı hemşire elbısesıne benzettim daha hiç giymedim. Onda kararsız kaldım.
Beneklı tulum gelmiyor dar oldu. Yeşil tulum da büyük gelıyır ama aklımda bulunsun diyorum.
Diğer çıceklı beyaz elbıse. Yazlık gündlık gıbı geldı.
Siyah tulumda normal bir gunde gıyılır gibi.
İçine yatan bordo elbise ,cizgili elbise ,ve saks mavısının aynı modelı siyah bır elbıse var. Onlardan birini gıycem artık.
Habiş yeşil tulumu çok yakıştırdım çok güzel olmuşsun maşallah
bordo elbisede çok yakışmış ikisinin arasında kaldım ben. Ama düğünse bordoyu seçebilirsin yakınınsa çok. Uzaksa yeşil tulumu giyip saçlarını sıkı at kuyruğu yapabilirsin
her halinle çok güzelsin ![]()
Tsk ederim canım benim. Bordoyu en yakın arkadaşımın kına gecesinde giycem . Dağ köyüne gideceğim için biraz daha kapalı olmalı. Bı bordo gıyılecek en iyi o gelıyır zaten ![]()
![]()
![]()
Yakınlık dereceniz ne düğün sahibiyle habiş. Siyah beyaz kalem elbise en çok beğendiğim . Sonra siyah tulum ve yeşil tulum gğzel. Eğer akrabaysa yakınsa bordo abiye tabiki
Gorumcemın oğlu evleniyor .iki düğün yapacaklar. Hem kendi köyünde hemde Ankara da
Siyah beyaz elbisede yırtmaçı buyuktu diktim ben onu. Onu da diğer arkadaşımın düğününde giycem. Biraz daha basenlerim erirse daha güzel durar.
Ben en çok bordo, siyah beyaz kalem elbise ve mavi elbiseyi beğendim. Bu arada maşallah çok güzelsin ![]()
![]()
Ben kalem elbiselerde baseni çok yakıştırıyorum. Görümcenin oğluna da kırmızı abiyeni giy bence
Tsk ederim esra herkes aynı elbisleri beğenmiş ..Bende kendime yakıştırıyorum onları. . Kutı belki senin aklına uyup bordo elbiseyi de gorumcemın düğününe giyerim. Az çok belli oldu ne goyceklerım 4 tane dugunu atlatırım
Bazen dugune gitmek işkence gibi …. Kızım da olunca daha zor oluyor.
Hepınıze çok tsk ederim hanımlar. ![]()
![]()
![]()
![]()
Maşallah çok tatlı olmuşşş![]()
![]()
Soyliymi en cok ilk ve yesil tulum cok yakismis at kuyrugu yaparsin bide tulum giyersen…
Benim bitane saten tulumum vardı saks maviside nerde olduğunu bulamıyorum birine güymeye verdim gelmemiş demek ki hala. Beğenirsen onu yollayayım dicektim de bulamadım ![]()
Sen bana kitap yolladın ya daha ne yolluycan yeter da ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tsk ederim yıne de zarif düşüncen için . Sen oyle yazınca bir an en yakın arkadaşım gibi hissettim.
Ben de yakın arkadaşlarıma öyle diyorum.
Tsk ederim sinem , @Eymenk ![]()
Kendime yakın hissettiklerim arasındasın veririm nolacak . Bi kaç abiyem var ama hep sıfır kollu. Senin tarzına yakın bi o vardı işte ![]()
Ay çok mutlu oldum . Böyle demen bile yetti. Allah razı olsun canım. Bende kendime yakın hissediyorum seni. Sanki yıllarca konuşmuş gibiyim. Sende benim gibi sıcakkanlı birisin. ![]()
Rabbim karşına hep temiz kalpli insanlar çıkarsın ..Gittiğin her ortamda başarılı ,yardımsever,merhameti ile anılan bir kadın olursun inşallah