Merhaba kızlar biz 43 günlüğüz bebeğim kakasını gazını güzel çıkarıyordu ama şu sıra zorlanıyor bugün bütün gün ağladı en son kakasını sabah çok erken saatte yaptı günde 2 kez yapar normalde sürekli ıkınıyor ve yapamıyor bizde gaz damlası aldık eczanede emmeden önce 3 damla emdikten sonra 2 damla verin dedi bu böyle mi kullanıyor
Biz o şekilde kullanmadık kullanma talimatına göre 20 damla diyordu ben herhangi bir zaman diliminde 5 sabah 5 akşam veriyordm küçüktü diye
Bende kullanıyorum günde 3 kere 8-9 damla şeklinde kullan demişlerdi öyle kullanınca bi sorun olmuyor ama saatini kaçırınca zamanında vermeyince hemen sancı oluyor
Aç tok fark eder mi peki
açlık tokluk fark eder mi
Genelde ben tokken veriyorum aç karnına başka bişey gitmesine gerek yok iyi gelmeyebilir diye
Sabah 10 akşam 10 diye demişti doktorumuz bizede gazı olmadığı zaman vermiyorum şimdi bı yağ aldım gelsin bakalım işe yaracak mi masaj için
Fark etmiyor sabah saatlerinde ilk d vitamini veriyorum sonra onu herhangi bir zaman diliminde
Bız de bu damlayı kullanıyoruz günde 3 defa 10 ar damla verın dedı doktorumuz . Çok memnunum bu damladan gerçekten hıc gaz problemı yaşamadık çok şükür
Clinikid yağ mı
Valla abartmıyım dedim 5 damla verdim çocuk rahatladı ne var ne yok döktü mis gibi uyudu
Aynen canım kullandınmi
Kullandım çocuk az daha bağırsaklarını dökecekti ![]()
Ayyy nasıl memnun kalmadınız mı
yan etki mi yaptı
Çok sevindim ![]()
Yok çok memnunum aksine,yan etki yapmadı huzursuz olunca veriyorum artık 20 dakika içinde boşaltıyor
Clinikid yağdan bahsediyoruz demi masaj yaptın
Hayır ben onu almadım ben damlayı kast ediyordum iletişim kopukluğu oldu aramızda seninle ![]()
Aynen canım öyle olmuş ![]()