Önerdiğiniz var mı alerjik bebeğim hassas ciltli 1. Bçk yaşında öneriniz kullandığınız varsa ona göre alıcam
Minela care aldım bu sefer önceden siveno kullanmıştım tabiki sürümleri bana göre biraz zor yedirmek lazım durmayan çocuklar için zor ![]()
Minela Care kullaniyorum tavsiye ederim, sürümü de kolay..Benim bebeğimin cildi çok hassas herhangi bir reaksiyonla karşılaşmadik.
Tülayında tavsiyesiydi![]()
Çok güzel memnun kalacağına eminim boyutu da güzel
ben eceye herşeyi kullanamıyorum, çizdiği için Bepanthol surmustum yüzüne ve o kısım yanık gibi olmuştu, daha sonra kendiligindn geçti
herşeyi kullanamadigim içinde temkinli yaklaşıyorum kremlere vs.
Tşk ederim canım bugün siftah yaptık bizde iydi
Bepantholun günsş kremini ddğilde normal kremini yüzüne sürmüştüm yanık gibi kıpkırmızı olmuştu kutay’ın da. Bizimki de çok hassas
Canım benim kullandigimda nemlendirici kremiydi, o yüzden cildine nemlendirici ya da güneş kremi artık ne süreceksem çekinerek yaklaşıyorum. Bepanthol aslında çok tercih ediliyor nemlendirici olarak neden bizimkilerin yüzü öyle oldu acaba? Nemlendirici olarak şuan Bioderma Atoderm kullanıyoruz o güzel bak
Mustella gunes kremi almıştım. Genelde ben kullanıyorum ![]()
Benim kremim bioderma atoderm bebeğime de sürebiliyo muyum onu ya öyleyse çok iyi
Evet canım üstünde zaten aile simgesi var tüm aile kullanabilir anlamında dhdhdhd
bebeklere de genelde o tavsiye ediliyor ben kendime de Bioderma kullanıyorum makyajın altına da güzel oluyor ![]()
Evet ama 1 yaşından küçüklere kullanılmaz diye düşünmüştğm
evet makyaj altına güzel oluyor tüm vücut ![]()
![]()