Hastalık bizede bulaşmışmıdır

Kızlar kardeşimn doğum gunune gittk bugun kaynı grip olmuş ben farkettim bebegime temas etmedi ama 2 saat aynı ortamda bulunduk farkettkten sonra eve döndüm hemen dger kişilerde varmıydı bilmiorum ama cok moralim bozuldu bebegmin gelince burnunu yıkadım şırıngayla elini yuzunu sildim kendimde gargara yptm ve ilac içtim hayır hastasın nie gelion bide kardeşimde hamile ya nekdr düşüncsz insanlr var​:unamused_face:

1 Beğeni

Grip damlacık yoluyla bulasabiliyor fakat zaten virüs size bulastiysa da buna pişman etmişsiniz gibi görünüyor :slightly_smiling_face:İnşallah bulaşmamistir, insanlar düşüncesiz malesef diyecek birşey yok

1 Beğeni

Elimğzden gelenı şu an yapmışsınız burun temızlemek el yuz yıkamak siz bilemezdınız boyle bır durum olacagını bılsenız gıtmezdınız ztn olabılır olumsuz dusunmeyın kaç aylık bılmıyorum ama eger ek gıda alıyorsa bıraz daha kalorılı beslenme yapabılsınız meyve yedıerbılırsınız veya anne sutu alıyorsa bol bol emzırın olumsuz dusunmeyın

:rofl:ahaha inşallah pişman olmustr malesef toplum cok düşüncesz tesekür ederim :blush:

Evt canım bebeğim henüz ek gıdaya baslamadı 5 aylık 2 defa yine birilernden bulaştı oyüzden korrkuyorm artk ama dedgnz gbi olumlu.düşünelim bulaşmams olsn insallah

Aynen ç canım zaten 2-7 gün arasında bulaştıysa ortaya çıkar takıp et bol bol emzır sen yınede kalabalık ortamlardan uzak tutmaya çalış kış dönemi

Evet cnm bn uzak tutmaya calışıyorum insanlar cok anlayıssız sürekli gelin die tutturuyolar yok özlemişlerde görmek istyolarmış küçück bebek yani telefndada görüyon gelse ne gelmese ne bi tuhaf herkes düşünceszler