Hastane tipi sağım makinası

Hastane tipi sağım makinası kullanan var mı ben aylık kiraladım gunde kaç kere sağım yapıyorsunuz

Hasta tipi nasıl oluyor acaba? Sayısı kişiden kişiye değişir. Mesela bebek emdi kalanını sağabilirsin. Yada bir memeyi reddediyor onuda sağabilirsin. Ztn bebek büyüdükçe, geliştikçe sağma ilk 2-3 aya göre iyice azalıyor çünkü bebeğe anca yetiyor :blush::hugs:

Ben kullanmıştım. Eger bebeğin emmiyor sadece sağıp veriyorsan 2 saati geçmeden her meme için en az 15 dk sağım yapman gerekiyro ki sütün azalmasın. Ama bebeğin emiyorsa kalanı sağacaksan her emzirme sonrası sağman gerekiyor

Çalıştığım için ancak akşamları sağım yapabiliyorum 125cc çıkıyor

Meme reddi var 4.5 aylık mama veriyorum devamlı yetişemiyorum artık

Günde 1 kere sağma ile sütün gittikçe azalır. Ben sağma aralığını 5-6 saate çıkarttığım zaman bile azalmıştı sonra da hep kesildi zaten.

Emmedigi sürece ne kadar sagım yapsakta azalıyor ben evde olup sürekli sagım yaptıgım halde azaldı kendinizi kötü hissetmeyin çalışıyorsunuz bir de şimdilik akşamları sagın biterse de mamayla devam edersiniz aç kalmıyor sonuçta mamayla da. en önemlisi saglıklı olması akışına bırakın :heart: