Hava nemlendirici önerisi

Merhaba kızlar . Hava Nemlendirici almak istiyorum memnun kaldığınız önereceğiniz markalar nelerdir

Önerim yok ama onermedigim var, bu cihazı kullanıyoruz oda nemi çok yavaş artıyor, ışığı bir hafta sonra çalışmadi, nemlendiriciyi arada sallamak lazım calismasi için kendi kendine duruyor, inşallah güzel bir tane öneren olur :slightly_smiling_face:

Kiwininkini kullanıyorum çok memnunum. Sadece esans yağları koyduğum zaman yapış yapışık kaldo içi. Ve ne yaparsam yapayım çıkmadı neden bilmiyorum. Onun dışında suyu bittiği zaman kendiliğinden kapanıyor ışığıda . A101e gelmişti ordan almıştım

Bende kanzın kullanıyorum sadece su koyuluyor canım işimi görüyor

Mİ markanın nemlendiricisini kullanıyorum 1 senedir çok memnunum tavsiye ederim.

Reklam olmasin ama eskiden çalıştığım firmanın var kendi evimde kullanıyorum memnunum Respirox markası

Teşekkür ederim kızlar hepinize

bende alicam araştırıyorum ama sanırım philips ten alicam modeline karar veremedim henuz

Respirox çok duydum burda da bir kişi önerdi ondan aldım bakalım memnun kalırsam yazacağım :slight_smile:

Marka öneremiyorun canım ama mutlaka al benım bıle uykularım duzeldı bebişleri düşünemiyorum. Boğazım acıyordu hep kuruluktan ve gıcık tutuyordu sabaha dogru ama sımdı çok rahatladım valla, sıcak buhar yapan ozellıklı varsa onu tercıh etmenı onerırım. Soğuk havalarda daha iyi oluyor. :sparkles: