Anneler merhaba
Yenidoğanım için hava nemlendirici almak istiyorum siz kullandınız mı faydasını gördünüz mü? kullananlar ürün marka önerisinde bulunabilir mi
Kullananlar yazsınlar bende alacam bana da fikir olur hem![]()
Biz almıştık hatta doğumdan önce almıştık kullandık ama bizi bir süre sonra hasta etmeye başladı nedense. Bir türlü çözemedik sebebini, sanırım çalışır vaziyetteyken uyuduğumuz için. Ben yatarken kullanmayalım desem de eşim açıyordu ve ne zaman o açıkken uyusak sabaha birden bire hasta olarak uyanıyorduk. Öyle böyle hastalık değil hem de tüm vücut ağrısı halsizlik boğaz ağrısı vs. 3 4 kere aynı şey olunca eşim de ikna oldu onun hasta ettiğine, o yüzden kullanmıyoruz ne zamandır. Bir kenarda duruyor şimdilik
markası xiaomi. Araştırdığımızda bizim gibi hasta olan çok kişi olmuş, ben o yüzden fazla kullanmak istemiyorum.
Ha olabilir o zmn şimdilik erteleyim. Petekler açık olduğu için içlerine 0.5 litrelik su şişelerinin üzerini kesip alt kısmını peteğin içerisine koydum su doldurdum. Vakit geçirdiğim her odada var. İnşallah faydası olur.
Xiaomi marka bende kullanıyorum. evet sabaha kadar açık bırakmak rahatsız ediyo hatta odayı serinletiyo kışın dikkatli kullanmak gerekiyo bende sonradan ogrendim
onun dışında biz faydasiniz gördük gibi. Herseyin fazlasi zararmış ![]()
Respirox aldım iş görüyor fena değil
Bizde de xiomi var ama gerek yokmuş evin nem oranı 55 lerde açmamıza gerek kalmıyor