Hava nemlendiricisi kullanlar?

Kızlar taşındığımız yeni evimizde oğlumun odasının nemi çok az 28 derece üç gecedir burnu tıkalı gibi kuruyor diye deniz suyu sıktım petek suluğu aldım ama en fazla 32 yi buluyor nem. Hava makinesi almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı ?

Bende normal küçük oda nemlendiricileri var bi işe yaramıyor. Gözüme şunu kestirdim alan tanıdığım var aşırı memnun. Link bırakıyorum

1 Like

Evet ya o küçüklerden akrabam kullanmış o da memnun kalmamış. iyi bir şey almak istiyorum bakıyım attığınıza teşekkür ederim :melting_face:

1 Like

Biz xiaomi aldık kullandık ama biz onu açıp o şekilde uyuyorduk o yüzden kullandığımız her zaman hep hasta uyandık. Farkettiğimizden beri kullanmıyoruz evde bir köşede duruyor :woman_facepalming:t2:

1 Like

oglum 5 aylik. dogdugundan beri oda nemine ayar gerekiyorsa kullaniyorum. gece boyunca da acik kaliyor. bebegin yatagindan asagida olmali ve 1-2 metre uzaklikta olmali diye biliyorum. frida babynin nemlendiricisini kullaniyorum.cihazin gunluk temizligine ve calistirdiginiz odanin gunluk temizligine cok dikkat etmeniz gerekiyor. tozu, kufu havalandirip cigerinize doldurmamasi icin. ayrica cok yakin kullanimda veya sizden yuksekte veya sizinle ayni seviyede olmasi durumunda size usutme etkisi yapacaktir.

1 Like

Aaa bu açıdan hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim bilgiler için alınca dikkat edeyim​:folded_hands:

1 Like

Yaa belki de arkadaşın dediği gibi sizde üşütme etkisi yapmıştır. Xioami için de iyi diye duydum umarım böyle bir problem yaşamayız