Havadan-sudan işte💆🏽‍♀️

Çocuğu uyanıkken herşeyi yapmak isteyen ama uyuyunca hiçbirşey yapmak istemeyen o kişisinidir…:no_good_woman:t4:

Sizde durumlar nasıl mamalar?:stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Beğeni

O kadar hareketli o kadar durmuyor ki adam akıllı dışarı çıkamıyorum zehir oluyor ev kuşu oldum çıktım hiç memnun değilim bu durumdan çocuk benim için dışarı çıkmama sebebi oldu .

Ben zar zor uyutuyorum uyuyunca yaparım dediğim herşeyi yaptım fazlasıyla :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Ahsh tam olarak ben bu her seyi yapcam diyorum kafamda plan yapıyorum sonra da simra uyuyunca oturup kaçıyorum :saluting_face:

2 Beğeni

Bende iki tane küçük çocuk olduğundan uyusun da bunu yapayım dediğim bir şey yok maalesef çünkü biri uyurken diğeri uyanık her şeyi birlikte yapmaya çalışıyoruz​:woozy_face:

2 Beğeni

Deva o kadar hareket seven bir çocuk ki kucakta gören çok uslu diyor ama benimle bir gün geçirse sanırım söylediğini unutur, 4.5 aylık şuan 5 il gezdi ama ne akla hizmet çıktım bilmiyorum deli işi sorun bakalım ne kadar gezebilmişim :joy: en çok eşimle vakit geçirmeyi özledim baş başa

2 Beğeni

Bende en çok eşimle vakit geçirmeyi özledim. Şuan sadece çocuklarımızın anne babasıyız sohbet edecek zaman bile olmuyor çoğu zaman. Beraber sinemaya gitmek yemeğe gitmek nasıl bişeydi unuttum. 3 çocuk olunca kimseye çocuklara bak biz gezicez diyemiyorsun sizinki tekken anneye babaya bırakın çıkın :smiling_face: birde ben kendime bakım yapmayı özledim şuan duş alabildiğimde kendimi şanslı hissediyorum :pleading_face:

2 Beğeni

Keşke daha önce çocukları olan anneleri anlayabilseydim şuan o kadar iyi anlıyorum ki, elimden gelse de eşinle vakit geçirebileceğin zaman için yardımcı olabilsem, evet tekken biraz daha kolay ama bebeğimi bırakamama hastalığına yakalandım sanki :sweat_smile:

ben Avcılar’da oturuyorum annem çalışıyor bakamıyor, kayinvalidem zeytinburnunda yani biraz zor o bakımdan. anneanne ile büyüyen çocuk psikolojisi var bende ondan galiba :sweat_smile:

3 Beğeni

Sakın öyle düşünme fırsat bulduğun anda çocuğunu bırak kısa sürelide olsa eşinle vakit geçir. Sen sadece anne değilsin hem bi kadın hemde eşsin seninde kafanı dağıtmaya ihtiyacın var. Mutlu anne mutlu çocuk demektir​:smiling_face: sakın vicdan azabı çekme bebeğimi bıraktım geziyorum diye :pray:

3 Beğeni

Benimki 1 tane de ne oluyor bakamıyor annem Ömer çok hareketli yetisemiyor :face_with_hand_over_mouth::rofl::rofl:

1 Beğeni

Zordur heralde hareketli çocuk benim kızlar çok yaramaz değillerdi annem bakabiliyordu. Oğlumda nasıl olur bilmiyorum :face_with_peeking_eye:

söylediklerin biraz olsun içimi rahatlattı ama ilk kez bıraktım normalde hep benimle beraber artık bırakıp çıkacağım zaten uğraşsınlar en çok torun isteyen onlardı :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Biraz şaşırtıcı olacak ama ben oğlum yaramaz bir çocuk olsun istiyorum :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Aaa nedenki ?

1 Beğeni

Ben şuan annemdeyim 70 km aramız ama okul tatil olmassa çok gelemiyorum. Sabahları oğlumu yanına bırakıp kaçıyorum. Söylenirsede bakamıycaksan doğurmasaydın beni diyorum napalım bitek onlara nazımız geçiyor :smiling_face: bide ben hiç dede anneanneyle büyümedim çok özenirdim anneannesi babannesi dedesi olanlara çocuklarım onlarla büyüsün yakın olsunlar istiyorum :smiling_face:

Görümcemin kızı çok yaramaz aşırı.
Onun yanında sakin çocuk gibi kalmasın diye :sweat_smile:

1 Beğeni

evet tabiki yakın olmaları çok güzel dedeler anneanne babaanne de büyümesi ama çocuklar içinde bazı zorlukları var dunde ben kaçtım hemen bırakıp floryaya dondurma yemeye gittim :joy:

1 Beğeni

Evet o konuda haklısın. Bu konuda bende çok zorluk çektim okulda parkta hep zorbalığa uğruyorlar benimde elimden bişey gelmiyor. Kızım sizde vurun size vururlarsa diyorum ama yapamazlar. Öğretmenlerine şikayet ettiğimde evet o çocuk biraz hareketli benimde elimden bişey gelmiyor diyor. Bizimde tek suçumuz çocuklarımın akıllı olması işte :roll_eyes:

1 Beğeni

Oh iyi yapmıssın sefan olsun :smiling_face:

Kimse istemez çocuğu yaramaz olsun ama neyapalım zemaneye uygun büyütmeliyim diye düşünüyorum

1 Beğeni