Hayırlı Bayramlar

Ramazan Bayramımız mübarek olsun hanımlar herkese hayırlı bayramlar diliyorum :cherry_blossom::wrapped_gift::heart:

Hayırlı bayramlarımız olsun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Ailenizle daha nicelerine inşallah :heart_eyes::heart_eyes:

Hayırlı bayramlarrr :cherry_blossom::cherry_blossom:

Ramazan bayramınız mübarek olsun hayırlı bayramlar herkese arkadaşlar nice güzel bayramlara

Hayırlı bayramlar hayırlı cumalar cümleten :smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlı bayramlar :sparkling_heart:

Allah tüm ibadetlerimizi kabul eylesin seneye inşallah Ramazan’a kavuşmak ümidi ile cümleten bayramınız mübarek olsun

Bayramınız mübarek olsun kızçelerim :purple_heart::purple_heart: hepinizi öpüyorum

Ailenizle sewdiklerinizle birlikte seker tadinda bi bayraminiz olsun :candy::smiling_face_with_three_hearts:

Herkese hayırlı bayramlar dilerimmm :smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlı bayramlar Rabb’im bu günlere tekrar kavuşmayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:t2::rose::heart:

Hayırlı bayramlar :blossom::blossom:

İlk gününüz nasıl gecti. Benim ćok yorucu geçti. Kaynanamgildeydik. Çok fazla misafir geldi. Bizde topluca mısqfırlığe gittik. Aksama doğru kızıma birsey oldu. Herkesi ayağa kaldırdı. Nazar değdi galiba yarım saat agladı. Eşim çalıştığı için kaynımla kendi evimize geldik ..karnı şişmiş yedikleri mi dokundu anlamadım . Kaynımla biraz oynatık ilac verdik .Tekrar kaynanamgilin oraya gittik. Tabi herkes nazar değdi diye nazar duası okuyor. Kızım bu konuda çok şanlı 5 tane amcası var 4 tanesi de çok seviyor. Kucaklarında geziyor. Cocukları bile çok seviyorlar Birce Naz’ı dedesi kızım için bittıyor. Kendısı kanser hastası. Amalıyat olurken bile doktorlara söylüyormuş ,gelinim hamile ,torunumu ölmeden göreydim diye. Birce N Naz’ı genelde dedesi uyutur. :smiling_face: Kızım ağlarsa bize kızar ,ağlatman diye .Bugun bile durmuyor dıye eve gelince de kız nasıl oldu dıye herkes arıyırdu ….Kızımı boyle sevdiklerinde çok mutlu oluyorum. Nazar da değmese şahane olacak .

5 tane amcası var 4ü seviyor . Diğeri 1 tanesi ölü heralde :grinning_face_with_smiling_eyes: sevmiyosa kalpsiz ölüdür . Nazar bizimkinede değdi bugün sürekli okudum gözlerimden yaşlar geldi içim çıktı. Çok nazar değiyor bebeklerirmize ondan şişmiştir karnı. Geçti mi peki indi mi karnı

1 tanesi vurdum duymaz. Aklı fikri fesatlık. Kurnazlık. Diğer kardeşleriyle de çok anlaşamaz zaten . Karsı da öyle saf gibi görünen kurnaz tilkiler. Örnk vereyim.Yengem küçuk kıza hamile iken bende Birce Naz’a hamileymişim.Ama hamile olduğumu bilmiyordum. Yengem pasaklıdır yanı her yer afedersin b#k goturuyor. Bende acıdım kimse yardım etmiyor 3 yasında kızı da var kilolu diye . O demeden bana ,ben ona dedim .Yenge doğuma yakın evine geleyim de evini temizlıyelim diye. Gittim de. Kac kutu ilac bittirdim sadece mutfaga. Neyse doğuma gitti. Kendi Oz kardeşleri gelmedi . Beni aradı , yanıma gelır misin kimse yok diye. Cahil başıma gittim. Yeni doğmuş bebekle o zaman tanıştım.Bebegı sağlık ocağına varana kadar goturduk eşimle. Gıttım besık , 2 kat elbise aldım. Ne oldu doğum yaptım. 3. Gun eşimi aramışlar bebek görmeye geleceğiz dıye ,eşim de bebeğin 40 ı cıksın öyle gelin demiş. O zaman darılmışlar. Hala bebek gormye gelcekler sen dusun. Evlerimiz de 5 dk uzaklıkta. Ben onun bebeklerını çok seviyorum. Onlarla çok ilgilenirim .Bugun kaynanamgildeydiler .Onun kızları benım peşimi bırakmazlar. Tırnaklarını keserim saclarını yaparım . Oyunlar oynarım. Ama onlrın karılı kocalı kızımı kucaklarına alıp sevdiklerını gormedim. Bende eşime tembih ederim. Çocukların eline para verme. Onlar alıyor diye . Onun yerine Cocukların elınden tut ne alacaksan onlarla al derim .

İnmedi ama uyuyor şimdi .

Ne biçim kadın be o :woman_facepalming:t2: hiç hatır bilmez mi bi insan. Senin kalbin o kadar güzel mi kalbin hiç kşn bağlamamış hala çocuklarını kızın gibi sevip ilgileniyomuşsun. Bi değişiklermiş gerçekten. Dediğim gibi işte ölüymüş kaynın

Yediği bişey mi öyle yaptı acaba . Neyse keyfi yerindeyse iyi bari uyusun melek Birce Naz :purple_heart:

Bu ramazan ayı benim için çok buruk geçti, kimseyi davet edemedim bizi çağıran da olmadı sadece kayınvalidemlerde iftar yaptık 2 3 kere. O yüzden tuhaf hissediyorum hiç böyle bi ramazan geçirmemiştim. Bayram için de aslında anne babamın yanına gidecektik ramazanın son günü. Ama eşimin uzun zamandır beklediği bi film vardı dün vizyona girdi ona gittik görümcem ve eşiyle beraber. Aklım hep kızımda kaldı ama o gayet iyiymiş ağlamamış sakin durmuş bütün gün. Ben yine çok garip hissettim hiç böyle bir bayram geçirmemiştim. Sinema çıkışında eşimle yürürken elini tuttum ikimize de çok tuhaf geldi uzun zamandır el ele bile yürümemişiz onu farkettik :rofl: akşama eve geldiğimizde kızımı uyutuyordum birden öksürmeye başladı kustu, sanırım benden hastalık bulaştı :pensive_face: ilk günümüz böyle geçti bizim. Bugün de inşallah benim ailemi görmeye gideceğiz Sakarya’ya.

Rabbim bir daha ki bayram dolu dolu geçirmeyi nasıp etsin. Bize kimse gelmez. Biz hep büyüklerin yanında oluruz eve yatmadan yatmaya gideriz..