Merhaba arkadaşlar e bebekten ilikli kemik suyu aldım. İçerisinde sebzeler soğan sarımsak vs. Yazıyor. Acaba bebeğim için kullansam mi bilemedim. Var mı öyle kullanan
Merak ettigim bi konu bende bekleyim cvp gelir insallah
Gurvita markasını kullanıyorum ben organik sertifikası vs oldugu icin
İnşallah bilen biri yazar. İçeriğini okuduğumda gayet besleyici ama güvenilir mi bilemedim aldım ama veremedim daha emin olamadim
İnternette mi satiliyor
Gurvitayla aynı içeriğe sahip ben kullanıyorum
Kaç aylık bebeğiniz benimki 8 aylık kullanabilirim demi
Bende çok merak ediyorum normalde evde kendim yapıyorum ama annemlere kayınvalidemlere vs gittiğim de kullanmak için alsam mı diyodum emin olup hiç alamadım
File marketten almıştım ben
E bebekten aldim bende bugün kullanicam bakalım. Kendimiz kaynatsak düdüklüde mi normal tencerede mi ne kadar kaynatmak lazım
Ben 6.5 aylıkken başlamıştım şuan 7 ay 27 günlük
Kendin yapmak istersen eğer vitamini tam çıksın istiyorsan 12 saat kaynatman lazım ben kokusunu sevmediğim için çünkü evden çıkmıyor kokusu hazır alma taraftarı oldum normal tencerede
Siz hangi marka kullanıyorsunuz
Merhaba, ben hazir ürünlere mesafeliyim. Kullanilan sebzeler çürük mü, iyi temizlenmiş mi emin olamıyorum. Balkonda 8 saati geçirmeden kendim kaynatiyorum. Bir gece sirkeli karbonatlı suda kemiklerini bekletiyorum. Küçük buz kaliplarina pay edip buzluga atıyorum. Birazini da annemin buzluğuna koyuyorum.
Gurvitanın kuzu ilikli kemik suyu var içeriği gayet temiz ben de ondan kullanmayı düşünüyorum . Dana ilikli önermiyorlar danaların antibiyotik vs kullanımına maruz kaldıkları için
Yaa bak bunu yazdığınız çok iyi oldu hiç bu açıdan düşünmemiştim artık yediğimiz etler bile antibiyotik hayvanlara çok uygulanıyor çünkü
Ben gurvita veya e bebeğinkini kullanıyorum eğer BİM’de var ise benim için daha iyi oluyor direk gurvita alıp stokluyorum hem tek kullanımlık oluyor
Kuzu ilikli olmalı 4 yaşından sonra dana kullanılması lazım
Peki gurvitanın ilik suyunu nerede bulabiliriz. Ben daha önce hiç almadım içeriği temizse almak istiyorum
File marketlerde satılıyor. Trendyol üzerinden de gönderim yapılıyor diye biliyorum bakmak lazım
Nasıl kullanıyoruz nerde