Bebekleriniz yürümeye başladı mı acaba ya da ayakta destekle yürümek istiyorlar mı? Benim kız oturup emeklemeye başladıktan sonra hiç ayakta durmayı istemiyor yürüteçte en dazla 1 günde 10 dakika koyuyorum orda dik ayakta yürüyor ben desteklediğim zaman hemen oturuyor normal mi acaba?
Selamünaleyküm bizde 4 haziran doğumluyuz evet benim oğlum koltuklara tutunup gidiyor yürüteci çok sevmiyor olabilir sıkıntı etmeyin yapar hepsi herşeyin bir zamanı var bende sen gibi çok düşünürdüm başta biz biraz geç döndük 6aylık geç süründü ama şimdi çok hareketli maşallah
benim bebeğim destekle yürümek istiyor 29 Haziran doğumluyuz. ama hiç emeklemedi. sürünmedi bile. istemedi yattı anca. emeklemeden yürümek istiyor.
yürütmeyi bıraktığım an ağlıyor belim kopuyor bu arada. yürüteç kullanıyorum ben. yani günde 1 saati buluyor. tek başına bebek buyutmek zor
gelişim nöbetleşedir. her bebek aynı olmaz.
zamanla hareketlenecek tır sizinki de
26 Haziran doğumlu kızım emekliyor koltuklara tutunup kalkıyor ama daha yürüme yok biz ellerinden tutunca yürüyor denge de durmakda zorlanıyor bence daha erken hala kemik gelişimleri devam ediyor beli kuvvetlenmeyince olmuyor akışına bırakmak gerekiyor. Oturmuyo diye kafayı yiyordum doktoru 9. Aya kadar bekle oturur demişdi gerçekden de öyle oldu. Kendini hazır hissedince herşeyi yapıyolar
Teşekkürler rahatladım ya aklımdan çıkmıyordu
Tamamdır teşekkürler
Zamanla olur o zaman teşekkür ederim
Benim bebeğim de emekleyi öğrenince yürüme hevesi gitti komple. 1 ay sonra 1 yaşına giricek bakalim ne yapcaz
23 Haziran doğumluyuz benim kız yürüyor, hiç emeklemedi. Her bebek farklı tabi
11 haziran dogumlu kizim. Emeklemedi once 9.ayinda emeklemeye basladi suanda da heryere tutunup kalkiyor eger ellerinden tutarsak yuruyor tek basina yapamıyor. Ama surekli yaninda istiyor yapisik gibiyiz uzaklasinca aglamalar o zaman emekleyio geliyor onun disinda yok