Hediye fikri verir misiniz ☺️

Eltim iş yeri açtı bayramda giderken iş yerini hayırlamak için hediye almak istiyorum. Ama ne alacağımı bilemedim. Güzellik merkezine ne alınabilir diye düşününce aklıma isme özel fincan gelmişti ama çok fazla fincan alan olmuş o yüzden yeni bir fikre ihtiyacım var yardımcı olur musunuz :smiling_face:
Canlı çiçek göndermiştik açıldığı gün. Çiçek dışında fikir verirseniz çok mutlu olurum :smiling_face_with_three_hearts:

Masasına isimlik olabilir , ya da dilsiz Uşak mi deniliyordu emin olamadım adına , ayakta askilik gibi dusun ceket konuluyor :slight_smile:

1 Beğeni

Bana yazan tatlı anniş sizsiniz sanırım :joy::heart: buraya girince sizi görmek güzel tevafuk oldu

1 Beğeni

Böyle tablo ve saat düşünebilirsin​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet ben yazdım :smiling_face:

1 Beğeni

İsimliği var dilsiz uşak hiç aklıma gelmemişti güzel fikir :heart_eyes:

Saat düşündüm de bulamadım güzel bir şey

Güzellik salano saatleri diyin bence bulabilirsiniz :smiling_face_with_three_hearts:

Trendyolda ve hepsiburada da baktım da çok az model çıktı onları da beğenmedim.

Orta kısmına da bir tablo düşündüm. Bekleme salonu çok büyük değil. Nasıl olur ki bilemedim. Ayy ben çok kararsız kaldım ne olacak bu halim.
Kendim için olsa çok hızlj karar veriyorum da şimdi kalıcı bir şey olursa nasıl olacak beğenilecek mi diye düşündüğüm için böyle kararsızlık yaşıyorum.

bu tuvalin yanına bu çiçek rafları harika olur :heart::joy: fikrimde ısrarcıyım resim çekimleri için de harika olabilir

1 Beğeni

Bu sefer de çieçklerin rengi ismiyle aynı renk olursa daha mı güzel olur diye düşünüyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: Sonra tablo biraz daha mı marjinal bir şey olsa diye düşünüyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: Sonra geri başka ne olabilir diyorum :sweat_smile: Ayy ne zor ya

Gönlünüzce en güzeli olsun ilk olarak :heart::sweat_smile: bunu dilerim bana olumlu olumsuz bugün de geç olmadan dönerseniz çok sevinirim bir hastane işim var oraya gidiyorum da şimdi sonra haber alırsam sizden çok memnun olurum yapılacaksa yapım aşamaları arası 1 gün olabiliyor o sebeple diyeyim instagramdan haberleşiriz

1 Beğeni

Bir de bu kırlent kılıfları dikkatimi çekiyor. İsmini yazdırsam nasıl olur acaba diye düşünüyorum ama kimse de yorum yapmamış

Tabi netleştirince döneceğim

1 Beğeni

Güzellik salonu diyince böyle rahatlatıcı kokulu mumlar yağlar tütsüler güzel bi kutu hazırlanabilir. Ya da isminin yazılı olduğu önlük veya girişe eğer yoksa dükkan ismi yazan paspas falan kullanışlı olur.

1 Beğeni

Hosuma giden iki sey gonderiyim

1 Beğeni

Evet çok güzel fikir :smiling_face:

Çok güzelmiş :heart_eyes:

1 Beğeni

Eğer kendi güzellik merkezim olsaydı sanırım duvar resmi yaptırırdım :face_with_hand_over_mouth: resimlerini çook beğendiğim bir ressam var instagramda @esralldesign adında.

Hesabı da bu

Muhtemelen çok yüksektir ücreti, ama harika işleri var. Yine de belki fikir olur diye attım belki bu resimlere benzer bir tablo alınabilir eğer mekanın iç düzenine hakimsen. Güzellik merkezi, klinik, yoga merkezleri gibi yerlere ben çok yakıştırıyorum öyle resimleri.

1 Beğeni

Biraz baktım da hesabına çok güzel çalışmaları var. Fikir için teşekkür ederim değerlendireceğim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni