Hediye önerisi

Hanımlar merhaba buraya böyle birşey yazmak istemezdim ama acil karar vermem gerekti ve tek başıma karar veremiyorum :blush: eşimin arkadaşı evlendi uzakdalar bizden düğününe hediyemizi yolladık ama ev hediyesi de düşünüyoruz ben eşini vs tanımıyorum eşimin de değer verdiği bir arkadaşı fincan takımı vs alalım dedi ama bana basit gibi geldi samimi olsam nevresim takımı uyku seti vs alırdım şimdi ne alacağımı karar veremedim acaba ikram seti alsam olurmu istiyorum ki kullanabileceği bir şey olsun çok abartıya kaçmadan ne alabilirm öneriniz varmı

İlk aklıma gelen fincan takımı idi daha fincan takımı yazdığını görmeden yani kahve hatır işi derler ya yanına güzel bir notla kahve takımı olabilir yada evinde ki herhangi bir eksiği ogrenebilirsen onu alabilirsin çünkü ben düğün hediyesi borcam gelir diye almadım gelmedi biri alsa çok makbule geçerdi :sweat_smile: yada eşiyle birlikte olan bir fotoğrafı düğün fotoğrafı vs tablo yaptırabilirsin isimlerinin yazdığı hat tablosu vs bütçeni bilmediğim için aklıma bunlar geldi ev işlerini kolaylaştıracak teknolojik aletlerde olabilir veya Mısır patlatma Makinesi pamuk şekeri makinesi

Çok güzel fikir ama hanımefendiyle hiç bir iletişimim yok eşimin eski mesai arkdaşı beyfendi değer verdiği biri ama ben sadece düğünümde görmüşdüm arkadaşını çok samimi olmadığım için detaylı veya ne bilim böyle ince düşünceler içeren birşey almak istemedim kargoyla göndereceğim zaten muhtemelen bir araya gelmemiz de imkansız ama istiyorum ki hem işine yarayacak birşey hemde basit kalmasın hemde çok abartı birşey olmasın eşim arkadaşına göndereceği için böyle ince şeyler yanlış anlaşılır belki diye istemedik açıkcası

Tuval çalışmaları önerebilirim kanvas tablolar da var ama bilmem belki bilirsiniz el emeği tuvaller yapıyorum isteğe özel sadece bir model de olabilir düşünürseniz ava.sanat6 instagram hesabım bilmiyorsanız diye öneri olsun diye yazayım dedim :smiling_face:

Ürünlerinden bir kaçını attım ama isteğe özel modeller de çalışıyorum

Ben de fincan takımı ve kahve diyorum. Kahveyi de eklerseniz güzel bir not ve kurdeleyle çok anlamlı olur. İkram setleri zevke uygun olmayabiliyor. Yakın olsanız nevresim veya peçeteli masa örtüsü tk derdim. Bıçak seti de olabilir tezgah üstü olanlardan kullanışlı oluyor fiyatları da makul.

Sanırım fincan takımı alıcağım bende basit kaçmasın diye şey yapmışdım ama eşimde fincan takımı alalım çok fazla düşünme deyince teşekkür ederim yorumlarınız için kahve da baya mantıklı mutlaka yanına ekleyeceğim

Ben de güzel bir fincan takımı diyorum :smiling_face_with_three_hearts: evine gidecek olsanız kahvenin yanına kahve dünyasının top çikolatalarından da mutlaka ekleyin derdim gerçekten çok güzel oluyor. Ama uzaktan gönderecekseniz ona gerek yok bence.