Hem mama hem anne sütü

Merhaba anneler 23 günlük bebeğim hem mama hem anne sütü ile besleniyor
Sorum şu bebeğimin bezini ne zaman açsam kaka yapmış suan normal mi sizin bebekleriniz de öylemi

Gayet çok normal 40dan sonra düzene girer derlerdi banada inanmazdım ama 40dan sonra düzene girdi ve gazıda eklendi​:face_in_clouds::joy:

1 Beğeni

Şuan çok şükür gaz problemi yaşamadım ama sürekli kaka yapması mamadan mı dedim acaba

Sindirim sistemleri hızlı çalıştığı için gayet normal ben bu zamanlar 9 10 bez değiştiriyordum geceleri bile kakasında kan renginde bir değişiklik görmediğin sürece korkma​:smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ediyorum beni aydınlattığı için

1 Beğeni

@Sariye Aramız hoş geldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Hoşbuldum :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Evet Normal neden mama verme ihtiyacı duydunuz sütünüz falan mı azdı

1 Beğeni

Bana hiç normal gelmedi bu durum, doktora sordunuz mu acaba?

En 7 8 kere normal bizde ebeler bakar bile ilk haftalar bezinin doluluguna.

Yeterli değil sütüm

Hayır sormadım

Çoğu kişi öyle söylüyor ama kilo artışı falan gayet iyi sürekli kaka yaptığı için pişik hiç geçmedi

Bezi degistirmiye denedinmi bez alerjisi olabilir bazen.

Oda geldi aslında aklıma mesai açıldığı gibi hem ebemize hem doktorumuza danışacağım

1 Beğeni

Aile doktoruma sormustum bez alerjisi demisti
3 tane merhem yazdi
Ama surme seklini gosterdi
Normalde ben sadece yara olan yere surerdim
Ama dediki yaranin iki santim ilerisine devam et dedi.
Bir kac gune gecer ama yine de 1 hafta en az devam et dedi surmeye

Muhakkak sorun bizimki sadece mama ile besleniyordu o dönemler 2-3 günde bir tek sefer yapıyordu doktor normal diyordu..İdrarli günlük 7-8 bez normal ama kakali bez tuhaf geldi doktorun cevabını bende merak ettim bakalım

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Evet normal 2 aylıktan sonra da günde bi iki yapıcak sonra 3 günde bi yapacak merak etmeyin doyuyordur

1 Beğeni

Benim oğlumda öyleydi günde 8-10 kez yapıyordu. Pişikte hiç geçmiyordu haliyle. Bebeğim 43 günlükken sünnet oldu ogün bianda kesildi bu durum. Yani bende anlamadım ogün geçesimi vardıda geçti. Belki 40 günden sonra düzene giriyordur

1 Beğeni