Hanımlar biraz çekinerek soruyorum ama soracak başka kimse yok diye buraya yazayım dedim bugün sabah uyandim ve makatimda batma hissettim daha sonra lavaboya girip çıktım şişlik olduğunu fark ettim hala batma tarzı hafif bir his var degiisk hissediyorum o şişliği sizce basur mudur 6 aylik bebeğim normalde hamilelikte oluyor ama bende hamilelik döneminde olmadı kabız felnda değilim
Yani hemoroid bende var hamilelikte çıktı önce çok küçük bi şişlikti daha sonra arttıkça arttı hmilelikte kullandığım bi krem vardı sadece ağrıyı alıyordu okadar
Bende 14 yaşındayken olmuştu doktor bi krem bi oturma banyosu için ilaç yazmıştı geçmişti 1 haftada. Bende önce şişmişti sonra kanamaya başlamıştı. Katı beslenme kabız olmamaya çalış bol su iç. Doktorada hemen görün bi yakınım çok üstüne düşmedi kötüleşti ameliyat oldu yakın zamanda.
Bende oyle şişlik fln yok ama dogumdq cok zorladılar. Cok fazla ıkındigım için kabız oldum. 4aylik olacak 3ay boyunca kabiz oldum hic birsey fayda etmedi. Ve dikis atarken de makattan parmak atildi hala sorun yasiyorrum sanki makatimi da dikmisler gibi buyuk abdest de baya zorlaniyom arada kanama fln oluyor ama cok degil. Korkudan dok. Gidemiyom. Ve sindi de vajinada bi agri var sanki dikisler adam akili tutmamis acilmis gibi hissediyom .
Canım hiç utanma, doğumdan sonra böyle şeyler olabiliyor. Kabız olmasan bile o bölgede şişlik, batma, ele gelen küçük bir meme gibi şey hemoroid çıkabiliyor. Ama tabii her şişlik basur değildir, hemen kafaya takmamak lazım Ben olsam birkaç gün bekleyip geçmezse direkt genel cerrahiye görünürdüm. İstanbuldaysan prof. dr. emre sivrikoz a bakabilirsin, hemoroid ve benzeri hastalıklarla ilgileniyor. En azından ne olduğunu net öğrenirsin, boşuna stres yapmamış olursun
Çok geçmiş olsun.