Hepatit b aşısı

Kızlar bebegimin 1. Ay aşısı için saglıkocagı aradı ellerinde aşı yokmuş bu ay gelmeyecekmiş benden almamı istediler. Aşı da yaklaşık 600 tl. Saglıkocagında olsaydı ücret ödeyecek miydim yine? 2. Ay aşısına bekletebilirmişim ama ben beklemek istemiyorum 2 aşı birden ateş yapar diye

Benim bebeğim 50 günlük hâlâ birinci ay aşısını olmadı ellerinde yokmuş geldiğinde arayacaklarmış

Sağlık ocağında ücret ödemiyorsun cnm

Bende korkuyorum iki aşı ateş yapar diye bakalım nolacak ikinciyi biraz erteleriz

Bizede öyle dedilee ben gitim kendim aldım eczaneden kendilerine verdim öyle yaptılar

Aşıya götürmeden önce banyo yaptırabilirsin. Aşıdan sonra da huzursuzlanirsa kalpol verebilirsin. Kızım 5 aylık ve hemşire’nin tavsiyesi üzerine hep öyle yaptım.

Hepsini birden yaptırabilirsin aşıdan önce calpol ver o günün takiple geçsin ikinci gün biseyi kalmaz inşallah o kadar para verme bide başka sağlık ocağı ile de gorusebilirsin belki yaparlar

Bugün yaptırdım bende 44 günlüğüz başka sağlık ocağında yaptırdım sizde başka sağlık ocağına gidip yaptırabilirsiniz belki

Bende aşıdan önce calpol vereyım dedım doktorumuz önermedı . Aşının etkısını azaltırmış . Aşı sonrası ateş olursa 38 ve gıttıkce çıkarsa takıpte kalıp calpol verın demıstı . Bızde öyle yaptık

Geçmiş olsun öyleyse :smiling_face:

1 Beğeni