Hanımlar kızım 10 aylık olucak. Gördüğü herşeyi istiyor. Kilosu vs gayet iyi ek gıda ve mama olarak ilerliyor. Karnı tok olsa bile yanında bişey yesem onada vermeden asla yedirtmiyor bana. Heleki ona veremeyecek bişeyse. Ya anlamıyorım 10 aylık çocuk çekirdek için yırtınırmı asla bişey yedirtmiyor bana. Elimde ne görürse istiyor. Valla köşe bucak yemekden çok sıkıldım. Normal bi durum mu bu doktora mı götüreyim kontrolümüze de daha var. Süreki biri ağzına bişey götürse hemen yanına gidip ağzını açıyor ver tok olmasına rağmen. Böyle şeyler olması normalmi nasıl kesebilirim bunu
Benmde on aylık aynı bu şekil ne misafire ne bana yedirtmiyor sehpa kullaniyoruz misafire bazı misafirlerim yerde oturmak istiyo bebeğin durmadigini bildiği halde o da ayrı bı komik onun önüne ne koysam da geliyor ama yine de onune meyve falan koy sende çekirdeğini kucağına al citla az da olsa durur belki
Baş edemeyip çekirdek veren ben 10 ay 8 günlük bir canavarla hayatta kalmaya çalışıyorum..
Ayy bi tek benimkinin böyle olmamasına çok sevindim bide çevremdekiler aç gözlü falan diyip moralimi bozdular
Guldurdunuz beni birilerinin yanina gidip agzini aciyo diyince bi gozumde canlandi massallah canim yemeyen bebekden iyidir ya hic bisi yemese o daha zor inanki
Biz 8 aylığız karnı tok olmasına rağmen elimde birşey görse direk istiyor 10 ayda düşenemiyorum ortalığı birbine katar herhalde
Ayy psikolojim bozuldu resmen çikolata falan o görmeden yemeye çalışıyorum gördüğünde hepsini ağzıma tıkıyorum nasıl ağlıyor ağzımı açmaya çalışıyor vallahi köşe bucak bişeyler yiyorum çok bunaldım bu konuya
Oho daha bu ne ki
Annemle komsum kahveye geldiler onlara anlattim sizin bebişi gulduler onlarsa hoslarina gitti. Benim kizimda 6 aylik olucak biz ne yersek bakar agzini acar ister . Birden komsum kahvesini icerken bakdi ellerini uzatti agzini acdi agladi ama nasil agliyo sonra annem aldi kucagina aynsini onada yapti dedim ki kinamadim da cok hosuma gittiydi buda yapiyo aynisini
Valla zararlı olmayan herşeyi veriyorum da böyle onun yiyemeyeceği şeylerde kavga çıkıyor resmen
Cikar valla canim massallah massallah siiznki buyuk bide saklasanda gordu bikere ister valla