Hevesim kırıldı

Yok aşırı hevesim kırıldı ne bu trip Ergen Ergen diyor hevesimi kirdin diyorum umrunda değil Ergen diyor bana haklı evden çıkmıyoruz anca ev işi kölelik bana mustahak

Olsun canım bir daha bu yaşların gelmeyecek ve böyle hayat dolu gezemeyeceksin kapı kapanınca Esin ve sen kaliyorsun kimse için erteleme planını:heart:

Seni tebrik ediyorum çıkmam demişsin ve çıkmamışsın ben sırf evin huzuru bozulmasın diye çıkarım sırf kavga olmasın diye ses edemem kalbimle kırıldığı ile kalırım ama iyi yapmışsın

Vallahi keşke öyle olsa kendi ayağında duramamanin zararları ben hemen kırılıyorm ve gönlüm alınmadığı için hircinlasiyorum :face_holding_back_tears:

Öyle yaparsan suç sende sanarlar zaten sesini cikarmayarak.. burnundan geldi ablam tlfndaydi hemen de beni şikayet ediyor bir aydır çıkmıyoruz Allah’tan bişey dedim diyor bende böyle böyle knsmadinmi dedim iyi yaptım kardesimsiz çıkmayız diye şakasına vurdu bende al halasiyla çocuğa bak ben arkdsmla dışarı cikcam bgn dedm bozuldu ablamda aferin kendini böyle ezdirme sakin dedi o gttikten snra

Tuğba senin kızın kaç yaşında bebek mi yoksa yürüyor mu ham hatirlayamadim yaşını

2 yaşına gircek canm benm

evinizin yakinlarinda pastane Park vs var mi al kizini çık canım ne niye bu kadar gerdin kendini gerek var mi tamam gitmedin bitti al kizini çık havan değişsin bir kendine gel çocuğa yazık değil mi neden evde bırakmak istiyorsun . senin arkadaşa ihtiyacın yok ki kızın zaten en yakın arkadaş sana güzelce vakit geçirin birlikte Esin gelmek isterse gelsin istemiyorsa gelmesin hadi çık disari tek çıkma kizinla cik

1 Beğeni

Çıktık canm benm evet kızım tek arkds çok haklısın çocuğu uyutup ilk kendim çıktım işlerimi hallettim snra parkta onunla vakit gcirdm

Gorumce niye sende