Havalar güzel yarın eşim evde ayda bir denk geliyor yani tüm gün evde.. fırsat bu diyerekten İzmir’e gidelim dedik 2 saat falan sürüyor burdan.. bir hfta snra yine gitcez hastane için ama neyse hyvnt bahcsne gidelim dedik.gorumcem bizde ya ona da soyledik önemli derslerim var gelemem siz gidin snra yine gideriz dedi.esim de yok sen gelmezsen bizde gitmiyoruz dedi bende nedenmis o gitcez dedm hayır gitmicez dedi ben gitcem o gitmicez üst üste tekrarlaninca cvp vermedim tamam gitmeyelim dedm gitcez aşkım gitcez güzel vakit geçirelim diyor yok dedm gorumcemde kaş altından eşime bakıyor trip attı der gbi ama bn tlfndan kaldirmadm başımı yok gerek yok dedm smdi ben mi tripli oldum amn hevesim kırıldı çocuğa iyi gelir dedik günlerdir çıkmıyoruz evdeki yerim değişmiş gbi…..
Yani erkekler bu konuda biraz donuk,anlamayabiliyorlar.Yani zaten gidecekmiş de sen biraz emrivaki yapınca iş inada binmiş gibi. Bence buna takılma derim. O kardeşine naz yapmış biraz yoksa kafasında ki plan ztn gitmekmiş gibime geldi. Bence hiç uzatmayın derim
Yani en azından sonrasında gönlünüzü almaya çalışmış gibi. Gidin eğlenin en azından çocuğunuz için. Şimdi kendinize bir keyif kahvesi yapın kafanız rahatlasın![]()
Keyif çayı yaptm canm evet güzel olurdu çocuk için ama kısmet değilmiş öyle diyelim ama tripci oldu adım ![]()
![]()
Gitmicek misiniz?
Yok canm hevesim kırılınca hiç gitmek istemiyorum
Keyif cayi niye yaptin ozaman moralin bozuk keyif cayi yaptim diyon
Halimenin yorumu keyfini yerine getirdi keyif kahvesi yerine de çayı yaptm sorun bu mu ,??!
ayda bir denk gelen bir izinmis Tuğba kirginligini bir kenara bırak kızın için git en azından .kaldığında hiçbir şey daha iyi olmayacak ki erkekler o kadar ince durunceli değil maalesef kendini uzdugunle kalirsin sonunda yine barisacaksin o zaman barisacagina şimdi kuslugu tribi bırakıp sabaha hazırlan bence kızın da güzel bir gün geçirsin .küçücük bebek bile hissediyor annenin gerginligi çocuğa da yansıyor hiç gerek yok bence güzel bir gün geçirir iyi gelecek size evden uzaklaşmak
Evet çocuk etkileniyor maalesef..ve anlamıyor erkekler cidden başka şeye bozuldm sanıyor söylüyorum da neden alindin hemen diyor ee bıktım vllahi zaten çıkma gezme yok aktivite bişey yok bide gorumcemi her seferinde gel dememize rağmen gelmiyor artık bizim aile sorunumuz oldu demek ki kızımdan önemliymiş anlamadım vallahi çocuğu yarın artık kendi imknlarmla gezdiririm
kızından tabi ki önemli değildir ama kardeşi sonuçta istenmiyormus anlamasın diye kendince biraz ısrar etmiştir sen boşver abi kardeş istediği gibi konuşsunlar belki o an kardeşine öylesine diyordur kendini önemli hissetsin diye hiç duymazdan gelip hazırlığını yap yani öyle ince düşünüp aman neye alındı şu muydu bu muydu dusunmez eşin kendi imkanlarinla gezdirirsin ama çocuklar anneyi de babayı da yanında ister sizi mutlu görmek ister güzelce sakinleş çıkın birlikte gidin gezin .kendine zarar bu sinir öfke başka bir işe yaramaz fazla naz trip te erkekler sevmez aranıza soğukluk girmesin ortada bir şey yokken güzel bir gün geçirin
Ya bu beyler neden böyle dozunda bırak be abicim heves kaçınca olmuyor bncede madem kafanda var gitmek dozunda bırak inatlasmak hoşlarına gidiyor ![]()
Sağlık olsun cnm geçti artk tren saatimiz yapck birşey yk ![]()
![]()
![]()
Bencede olmuyor smdi diyor ne güzel gitcektik trene binip araba YK ya Trenle anca bende ogle trenine bin git madem dedim Gönül alma diye birşey de Yok bunlarda
Neyse ders alır umarım biraz daha hassas davranır canım böyle böyle öğreticen anlamayana ![]()
Anlamaz ki umrunda da olmaz cuma günü gitcez ya ben gezicem sanıyor görür o…o zmn kardsni de alsın ister gezmeye gitsinler ister gelmesinler ben hstneye anca işimi hallederim planını kurmuştur kesin o
Evde olmam tlfnla oynamam gözüne batıyor sürekli reels kaydiriyon diyor evde sadece hizmet etmem gerekiyor onlara sanki
Alla alla oldu de ki bende insanım ya hani benimde nefes almam lazım ne var yani kendileri tuvalete bile onla giriyorlar şaşarsın
Telefonsuz girmiyorlar tuvalete gerçekten ![]()
çocuğu bırakıp ona dışarı cikasm var ama nereye gitcem ki canm çok sıkkın
Çok sinir bozucu bir görümcen var öncelikle
ya şu erkeklerin önceliği neden hep ailesindekiler oluyor gitmezse gitmesin sanki ona mi baglisiniz o konuda sen haklısın bence ayda bir ,bir araya geliyorsunuz plan yapıyorsunuz o gelmeyince iptal oluyor vs bence tekrar plan yapın güzel bir gün geçirin ![]()
Kendisi hala odasindan çıkmadı abisi de alsın böyle cevabını su an tek basima dışarı çıkıp kafa dagistasim var ama nereye gitsem napsam bilemiyorum