36+6 haftada doğum yaptım çocuğum peygamber sünnetli doğdu. Daha önce bunu deneyimlerden oldu mu . Ben daha önce böyle bir şeyin varlığını dahi bilmiyordum. Ameliyat ile özel bir sünnet olması gerekiyormuş.Her doktorda yapmıyormuş. Ne olduğunu tam bilmediğim için üzülüyorum. Bilen anneler yardımcı olursa sevinirim
Merhaba hoşgeldin aramıza
Arkadaşımın oğluda böyleydi sanırım onun dereceleri varmış hafif yada ağır açıklık diye ona göre o açık 2.deliği ameliyat ile kapattılar normal sünnetini yaptılar şimdi problemi yok demişti çocuk cerrahına yaptırdılar çok zor değilmiş canını sıkma
Çok duydum bunu… süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama korkulacak birşey değil… bir arkadaşımın 2 çocuğu da peygamber sünnetli doğdu… ikisi de basit bir ameliyat oldu ikisi de gayet sağlıklı maşallah.
@Eokty Aramıza hoş geldin canım
Ben duymuştum baba tarafımda Peygamber sünnetlo doğan vardı.
Ama nasıl bişeh oldugunu bilmiyorum
Öncelikle geçmiş olsun hipospadias in dereceleri var. Benim oğlumda hipospadias distal yani en basit olandan oldu ancak eğrilik de var 3-4 yaşında sünnet ile.birlikte hepsinin ameliyatı olacak. Evet her doktor başarılı ameliyat yapamıyor. Bildiğimiz bir kaç hekim var zamanı gelince onlardan birine yaptıracağız. Çok sıkıntılı bir süreç değil. Ama denildiği gibi hekimi iyi seçmek gerekiyor.
@Çınar Aramıza hoş geldiniz
Ben ankara bilkent şehir hastanesinde hemşirelik yapıyordum orada çocuk cerrahi ve üroloji bölümleri bu ameliyatı yapıyor, gayet başarılı olduklarını söyleyebilirim Ameliyat ise derecesine göre değişiyor. Günübirlik olarak yapılıp çıkan da oluyor bir süre hastanede misafir edilen de