Kızlar hıpp 2 mama kullanan var mı kızım da çok gaz yaptı ıcekren bıle gaz çıkarıyor kulak ense arkası da sureklı kaşınıyor kızarıyor mamadan kaynaklımıdır alerjı testı vermedık alerjısı de olabılır sankı
canim mamanı değiştir sma aptamil ve hipp te zararli madde cıktı toplatılıyor her yerden kullanma istersen
Hipp combiotic yada aptamil conformil deneyebilirsin canım gaz için. Yada ben aptamil 1 kullanıp sab simplex damla kullanıyorum sende gaz önleyici mama yerine damla kullanabilirsin. Smanın çoğu paketi ve aptamilin 350 gramlık mamaları toplatılıyor onlardan kullanma ama aptamilin büyüğünü yada Hipp kullanmaya devam edebilirsin. Tabi söylediğine göre alerjide yapmış olabilir önce teste götür sonra eğer gerek görülürse mamayı değiştirirsin
Hipidemi toplatıyorlar
Benim bebeğim severek içiyor 1 numara ama
valla canim bugun arkadas cocuguna iciriyordu abla hiptede ciktı toplatiliyor dedi golden goad keci sutlüye gectim dedi buda toplatiliyormus canim
Araştırdım yoktur öyle bir paylaşım veya haber üstelik mamayı ebebekten alıyoruz onlar uyarıyor Aptamilde uyardılar
Arkadaşın hipi kullanmaya devam edebilir yapay zekaya kadar sordum yok öyle bişey
tmm ablam soyluyorum hemen aldigi yer toplatiliyor deyince degistirmis mamayi hemen iletiyorum tsk ederim