Bu aralar biraz sıkıntıdayım içim daralıyor yaşadım şeylerden dolayı sürekli ağlama hissi ve öfke var üzerimde bebeğime bile bakamıyor um ilgilenemiyorum boğuyor içimdeki şeyler beni dua etsem de geçmiyor ne yapıcam
İnşirah oku canım bol bol Rabbim genişlik versin gönlüne konuşmak istersen yaz rahatla yada anlayacağın kimse varsa ona anlat paylaşmak lazım bazen
Bazen anlatıp paylaşınca dahada yanlız kalınıyor off sürekli aglama hissini bastıramıyorum
Yaşadıkların içinde birikmiş canım demekki bebeğine bol bol sarıl o senin bir yoldaşın sevgi kaynağı bebekler. İçinden ağlamak gelıyorsada ağla insan biriktirince sonunda patlıyor daha kotu oluyor. Allahım gönlüne ferahlık versin ama şunu unutma. Her zaman mutlu olamayız bu hayat tadıyla tuzuyla bir gün güler bir gün ağlarız hep mutlu olmayı bekleyemeyız burası dünya hayatı. Kuranı kerim aç dinle, inşirah oku, anlatabılecegın dertleşecegın birisi varsa içindekileri anlat eşinede anlatabılırsın. Benim böyle içim daraldığında genelde aklıma şu gelir bundan 2-3 sene sonra üzüldüğüme değmeyecek şeyler için kendimi neden üzerimki derim. Sağlığın yerindeyse evladın eşin yanındaysa inan olup gidiyor hersey. Sıkıntın eger aile ile alakalıysa veya bırılerı bırsey deyıp canını sıkıyorsa hiç umursama kendı yuvanda kendı huzurunda ol sagı solu boşver.
Ağlamak geliyorsa ağla.Gözyaşı, insanın kelimelerle ifade edemediği derin duyguların, pişmanlıkların veya Allah’a olan sevgi ve korkunun en samimi dışavurumu olarak kabul edilir.
Duan içten ve kabul olsun.Hakkında hayırlı olanı versin Rabb’im.
Ağla göz yaşın bitene kadar ağla inan rahatlayacaksin sayarak ağla gelene gidene söverek ağla gerekirse… çok iyi gelecek sana eminim
Şimdi ağlama diyemem ağla istediğin zaman ama kendini heder edercesine yapma tabiki . Hepimiz insanız anne olunca şartlar çevre insanlar bir anda değişiyor kendimiz bile değişiyoruz başka bir versiyonumuza geliyoruz. Bende öyleyim depresif gibi çok mutsuz üzgün ve öfkeli hissediyorum bazen eşimle kavga ediyorum ama aslı var mı diyorum geçmiş olaylardan ailelerden laf söz oluyor genelde bizim meselemiz önceden benim hevesim varken ya da çoğu şeyi yapmadı şimdi bende heves kalmadı hadi çıkalım hadi gidelim diye teklif ediyor bu aralar da ben bişey yapmak istemiyorum eski konuşmaları geliyor aklıma ama şu bir gerçek içinizi daraltan neyse Allaha direkt Fast yolu ile havale edin dua edin ![]()
bir de şu var kendi adıma da deyim insan oğlu olarak çok nankörün aslında rutin bir hayattaysanız bir sağlık probleminiz yoksa aileniz hala yanınızdaysa dünyanın şanslı sayılan kişilerindeniz bunu bir hastane koridorunda ailesi yıkılmış bir yuvada bir televizyon haberinde görüyoruz . Bu kadar zalimleşmiş bir dünyada kendinize vesvese vermeyin derim bende öyle yaparak çıkıyorum işin içinden Allah kalbinize ferahlık versin nassar el qatami inşirah suresi harika bir makam harika bir okuyuş dinleyebilirsiniz bunalınca vesvese verme olduğumu düşünün hayatınızdaki güzel şeyleri sıralayın yazın anca öyle rahatlar insan bir de babaanne hobisi örgü hayat kurtarıyor ![]()