İçinizde ukte kalan birseyler oldu mu?

Buradaki yazıları okuyunca hepinize ayrı ayrı üzüldüm desem yalan olmaz.İnsallah bu saatten sonra gönlünüzden geçtiği gibi hayatlar yaşarsınız.Hayatta herşey biz insanlar için, yolumuz daha uzun, güzel düşünün güzellikler olsun hep hayatınızda da.

3 Likes

Amin amin canim :rose::four_leaf_clover::blossom:

Benim de bileziklerimi kayınbabam düğünden 1 ay sonra aldı geri vereceğim diye 3 yıl oldu vermedi,hiç takamadım​:cry:

1 Like

Bizde eşimle düğünde birbirimize hediye saat aldık takmak için takı merasiminin sonunda. Kayınvaldem eşimin bana aldığı saati kendi almış gibi takdı. Mecburen bende anneme takdırdım çok pişmanım onu niye ona emanet ettiğime

1 Like

Evlendikten sonra herkeIn tatile gitmesi ve benim twtile gitmemem esim hep borc var iste sevmiyorum hep bi bahane o yüzden icimde kaldi ama herkeze karsi yine de hep ben diyordum ben iatemiyorum sevmiyorhm kaynanam kac kez dedi gidin sizde ama esim istemeyince sonra ben zorla gitsem o tatilden de bisey anlamam bi keyfi olmaz onemli olan iki tarafinda istemesi bence

1 Like

Allah iyi insanalrla karsilastirsin bundn snra rabbim gonlunuzden gecenleri nasip etsin ins :cherry_blossom:

2 Likes

Sevdigim şarkıcının konserine gitmeyi isterdim.
Araba kullanmayı seviyorum keşke benimde olsa.
Dünya turu olmasa bile bazı ülkelere gitmek isterdim.
Okumak istiyordum olmadi ailem izin vermedi bazi nedenlerden oturu icimde uktedir mesela o.kimi gorsen kiskanirim okuyan.

Birde oyuncu olmak.
Guzelligimle başrolu kapardım kesin​:rofl:

1 Like

Bence borç bahane erkeklerin bahanesi . Bizim dunya kadar borcumuz vardi . Yine de gidiyorduk ve gidiyoruz . Esim 35 bin alirken aylik 20 bin borc oduyorduk. Seven sevdigini goturur tutupta luks yerlere gidemzsin ama uygun fiyatli yerlere gidilebilir gunu birlik bile gidilebilirdi . Ben de 21 yasima kadar kendi ilimizin nasil bir yer oldugu bilmiyordum .22 uasina gelince esim gezdirdi . Hatta balayini antalya da yapmistik . Herkes o kadar acikti ki ben hic sort giymemistim.esim sort giymiyorsun herkes sana bakiyor diye bana kizmisti​:joy::joy::joy:denize esformanla girmistim .herkes bakinca bana bende huzursuz oldum esimde huzursuz oldu gitim.sort giymistim ama o an kendimi ciplak gibi hissediyordum​:joy::hear_no_evil_monkey::hear_no_evil_monkey::hear_no_evil_monkey:

İçimde o kadar şey kaldıkı anlatsam derya olur o yğzden hep yaptığım gibi susuyorum bir tek şunu söylemek isdiyorumki evlendiğim ev hiç aile evin gibi siğil evlendikten sonra bayramlara doğum gününe olan heyacanım hiç yok 29 hazoran doğum günümdğ sanki diyilmiş gibi hissediyordum hiç neşeli diyildim ben seviyorum böyle kalabalık yakın ınsanlarım olduğu bir kutlamayı ama yapmadık sadece biz bşzeydık kaynanam kayın babam eşim oğlumuz ben

1 Like

İçimde iki şey ukte kaldı birincisi ilahiyat okuyup Suudi Arabistan’da eğitim vermeyi nasip olmadı annem yoktu benim anneannem ve dedemle yaşıyordum eğitim aldığım sırada canımın içi dedem hastalandı bir yıl boyunca hastalık çekti vefat etti anneannemle tek kaldım psikolojik olarak çok etkilendim bütün hevesim kaçtı okumak istemedim artık şuanda eşim öğretmenim olmuş Kur’an’ı Kerim’i dinle alakalı bilmediğim herşeyi öğretiyor ikincisi de düğünüm oldu köye gelin geldim beni kuaföre götürmediler düğün konvoyu bekleyemez diye içimde kaldı elbette ama mutluyum eşimle seviyor beni saygı duyuyor ailesine karşı olsun akrabalarına karşı olsun sürekli arkamda savunur beni

1 Like

Herkesin icinde kalan ukteler cok fazladir .Susmak cozum degildir ama yapacak birsey bulamayinca susup icimize atmayi seçiyiruz ..Dogum gunleri bizim ailede hicbir zaman kutlanmazdi babam hic sevmezdi . Evlendikten sonra ben esimin dogum gununu kutlarim oda benimkini kutlar 10 temmuzda dogum gunum :two_hearts:

Ay şu düğün olayi bir başka ya . Ne diye kursaginda birakiyolar ya benim de cok kursagimda kalmisti . Esimin ailesi fakir diye ailem cok borc yaptirmak istmedi. Ben aslinda nişan yapmak istiyordum ama iş guc ve esimin ailesi vs. Düşününce nisan yapmayi red ettim. Sozum oldu ben acik bayanim nerde kapali bir elbise varsa onu aldilar, dun gitim kestim gizelim elbiseyi . Sacimi bile yaptirmiyacaklardi yengem dedi de oyle kuaföre gitim . Dugunum desem ,dugunume 3 gun kala inek sağmayi fln biraktim ellerim cok bakimsizdi gelinligin icinde cok cirkindiler yaniyom yaniyom da ellerime yaniyorum . Hic bakim yaptirmadim. Gelinligimin icinde ben utanmistim elimi sakliycak yer ariyordum. O kadar kotu ve bakimsizdi​:smiling_face_with_tear:

Ben en cok deli gibi eğlenmeyi özledim. Kahkahalarımı, kafama bisi takmamayı, insanları umursamamayi, beni üzeni direk silerdim o hallerimi özlüyorum. Şimdi anneyim ne eski ben olurum ne de başka bisi. Şimdi 2 yüzüm gülse ağlama krizlerine giriyorum. Gülmeyi unuttum.

1 Like

Bende tam tersi oldum ..onceden her geceyu birak her öğün ağlardim. Yemek saati gibiydi ağlama saatlerim vardi. Simdi ise aglamayi beceremiyorum bile . Aglayan hep dram yapan insanlar bana bir tuaf geliyor cok gucsuz gibi hissediyom . Oysa onceden bende oyleydim .sildi herseyi sil süpür yapiyommmmmm esim ve kizim icin yaşıyorum. :white_heart:

1 Like

Herkes ne çok tatsız şey yaşamış okudukça ruhum sıkıldı :disappointed_face: ama en çok da kuaföre açık gidip kapalı çıkan, açık gelinliği içlikle giyen arkadaşa üzüldüm. Hatta üzülmekten ziyade sinirlendim. Senin hatan değil mi bu. Kendi isteğinle o gün öyle birşey yapsan ne hoş ne tatlı olurdu. Madem kapanacaktin niye bu işi son güne bıraktın, hazırlığını ona göre yapmadın. Yok kapanmam diye düşünüyordun niye söylemedin beni böyle istediniz böyle kabul edin diye. Of canım sıkıldı ya. Bir kızı seviyor evlenmek istiyorsun, sonra da düğün günü kapan diyorsun. Sen niye “belki ikna ederim” diye ümit ediyorsun ki. İkna etmeye mecburmuş gibi. Karşındaki insanlar da maşallah sanki onlara mecburmussun gibi dayatmışlar. 15-16 yaşında çocukken mi evlendin. Olmuş bitmiş şeyler ama sabah sabah ben gerildim burda :grinning_face_with_smiling_eyes::see_no_evil_monkey:

1 Like

Şimdiden doğum dünün kutlu olsun güzel anne bebeğnailenle hatıka mutlu bereketli imanlı bir hayat geçirin inşallah

2 Likes

Amin amin çok tsk ederim :heart::blossom::innocent:

Mutlu huzurlu Nice yaslarin olsun​:heart::cherry_blossom::rose:

1 Like

İcimde ukte kalan ewlenmeden omce uyuyp dinlenir araba altimda gezip tozardim smdi bebek oldu uyumak gezmek dinlenmeek istyrm​:grin:

1 Like

İçimde kalan ukte bebeğimin doya doya mememi emmesi :smiling_face_with_tear: zorla emziriyorum doyurmadigı içinde zorla mama veriyorum

1 Like