İçinizde ukte kalan birseyler oldu mu?

Ben konserlere bayiliyorum. Hep gitmek istemisimdir . Kalabalik ortami bir yandan seviyorum bir yandan sevmiyorum . Yanliz yaşamayi istedigim zaman disari cikip cocuk gibi eglenmeyi ,evime hergun yeni bir esya almayi ,cesitli kitaplar alip kutuphane yapmayi , araba surup arakdaslarimla bulusmayi cok istiyordum. Onceden yalan yanlis geziyordum . Simdi bebek olunca 1 hafta evden cikmadigim oluyor . Bir yere giderken de kendimi hazirlayim ortaligi toplayim bebegi hazirlayim onun cantasini hazirlayim derken gidecegimiz yerlere cok gec kaliyoruz . Bir yere goderken koşa koşa yapiyom nerdeyse esime veriyom bebegi bazen kiziyor daha mi bitmedi 1 saatir diyo bu sefer ben aliniyom yetemezlik oluyo gel yer degistirek kadinlar nasil olsa calisiyor annene vermeden bebegimze sadece sen bak diyom​:joy:gercekten sicak havalarda cocukla bir yere de gidilmiyor . Ay ay arkadaslariyla gezenlere cok ozeniyom kuş gibi ozgur olmak istiyom ama bebek var esimden baska kimseye de emant edemiyom esimde tek basina bakamaz :joy:ukte kalan sey deliler gibi eglenmek sanirim .

1 Beğeni

Ben kına gecemde kapandım ,açık bir şekilde kuaföre gidip tesettürlü çıktım…kuaforde nasıl ağladım anlatamam ,gelinlikçi ile anlaştık açık gelinlik ve kinalik her ikisini de açık sectim içlik istettiler son gün eğer ikna edebilirsek açık giyjneyim diye ama eğer kapali gelinlik seçmiş olsam ikna etmis olsaydım dahi son dakika açığa çevirmek zor olacaktı.bn hıçkıra hıçkıra ağlarken kuaför koltuğunda aşağıda dükkan sahibine gelinimiz ağlıyor demisler ;sahibi normalde kendisi yapmıyor gelip baismi o yapmıştı baya ilgilendi sağolsun çok da guzle olmustu .kursakta kalan hevesim gelinligimdir :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ayyyy canim ben olsam bnde ağlardım. Cok kotu olmuş. Keske o kadar onemli bir gunde boyle yapmasalardi .

Aman qslinda hiç onemli bır gün değilmiş o zamnalar askimdan gözüm görmez olmuştu hiç bir şeyi annemin tüm ısrarlarına rağmen yinede evlendim ve şimdi pişmanım :joy::joy::joy:en gusle evlilik anne babanın rızası ile olandır :cherry_blossom:

2 Beğeni

Ne guzel yazmissin kiz habiş hersey gonlunce olsun benim icimde tek ukte kalan sey ben kacarak evlendim babam dugunume gelmedi . Annemle kardesim geldi ama el gibi fazla duramadilar.kacdigimiz icin nikahimizi muhtar kiymisdi yani oda kalmisdi icimde bi evet bile diyemeden direk imza attirmisdi muhtar gecen sene esim nikah tazeleyelim dedi nikah salonu tutduk beyaz elbise aldi bana kendi takim giydi kizimizda vardi yanimizda 13 yilimizi oyle kutladik cok guzel oldu sevdiklerim geldi hep ama babam yine gelmedi bu sefer işten dolayi gelemedi ama biliyorum iş olmasaydi gelecekdi :face_holding_back_tears::smiling_face:

1 Beğeni

Ay biliyon mu simdi sen oyle yazinca benim de aklima sozum gelmisti. Babam kapanmam icin cok isarar ediyordu . Bende her seferinde inat ediyordum evde kisa kolu ile gezsem babam homurdanir dururdu . Sozumde bogazima kadar kapali bir elbise almislardi ..ben acik elbiselere bakarken yengem de zorla kuaföre gitsin demisti yoksa kuaföre bile yollamiycaklardi.

Kaynanam sağolsun her şey icimde kaldı ne doğru düzgün nikahim oldu ne kinam düğünüm ne nişanım hepsinde bişey çıkardı hiç bir istediğimi yapmadı zaten 3 tanecik bilezik istedik eşim 4 yaptım diye sevinirken 4.aldi cebine indirdi herseyden mahrum etti hiç bişey içime sinmedi pislik karı

2 Beğeni

Ayyy ne kadar guzel olmuş . Benim ablam da kacarak evlendi . Ve ben evlenirken çok garip bakiyordu. Uzuldugunun farkindaydim ama birsey demek gelmedi icimden .. Dugun konusu acilinca benim de icime okuz gibi oturan seydi. Evlenmeme 1 ay kala hep dugun videolari izledim ben babama baya duskunum evden cikma anininda aglarlar ya ben ortaligi yikarim saniyordum .. o zamanlar annemle hic anlasamiyorduk . Teyzemgil fln hep agliyor annem aglamayinca icim buz kesti bende gulerek ciktim o evden . Babam aglar gibi oldu hemen yanimdan giti . Ertesi gun de buyukleri ziyarete gidilir bizde annem 40 gun evime gelme demisti tartismistik . Ne olursa olsun esim gidek dedi gitik annem misafirlerin icinde bizi kovamaktan beter etti. O zaman esimden bile utanmistim aglaya aglaya eve gitmistim ..

Sonunda pislik kari değisine haykirdim​:joy::joy::joy:
Ne guzel duygular biriktirmisin kaynanana.
Offf bu kaynanalar neden herseye karsir benim kaynana da esya alirken utu fln alirken esime diyirdu evde var ya onlardan doye 2 . Eli bana layik goruyordu . Ah canim kaynana kaynanaligini yapacak iyi gecinmeye bak ama kendi bildiginden sasma . Bende cok alingan biriydim.Esimle gorucu usulu evlendim . Esim bni gormus begenmis ama bn esimj hic istemiyirdum komsumuz diye hic de gormemistim onu. Esya alirken bnm ailem hic karismadi . Kaynatam biraz karisti. Kaynanamda suanki durdugumuz evde taze tencire tava kasik onlari alip kendi evine goturdu. Bana kulandiklari yorgani kulaniklari yastiklari birakti eveldikten sonra yastiklarin yuzunu bir cikartim leş gibi beyaz yastiklar simsiyah olmus midem kaldirmadi. Esime de dedim annengil gelince bu yorganlayastigi onlara veririm :joy::joy::joy::joy::joy:

Biz sadece nikah ile evlendik, iki taraf da istemiyordu zaten düğün. Kına gecem oldu, öyle abartılı yapmak istemedim hiç bir şeyi, her şey istediğim gibi de oldu çok şükür tek sorun benim pandemide evlenmemdi. Ben öyle çok takı bilezik vs istemedim hatta nikah öncesi hiç konuşulmadı bile bunlar. Öyle çok altın da takılmadı ama onları da hiç kafama takmadım. Kayınvalidem görümcelerim çok iyidir 4 yıldır evliyim bir kere bile sorun yaşamadım çok şükür, Allah razı olsun hepsinden. İçimde kalan tek şey nikaha ve kınaya sınırlı sayıda insan çağırabildik. Nikaha iki taraftan toplam 50 kişi gelebildi salona giremeyenler oldu. Çok az kişi gelebildi

1 Beğeni

Kaynanamın doğru dürüst çeyiz yapmayışı . Millete neler alınıyor benimki iki tane südyen alıp koymuştu Allah affetsin onu

1 Beğeni

Ay benim de öyle ben bide önceden giyim makyaj dikkat ederdim saçımi yapardım şimdi dışarı çıkıp çocuğu arabaya koyunca kendime bakıyorum ki biseyleri ters giymismiyim diye :pleading_face: geçen annem de uyardı kendine çeki düzen ver diye, inan çok istiyorum anne de vik vik cocuk bi dursa pacamdan ayrılmıyor.

1 Beğeni

Bnm düğünüm olmadı gelinlik giydirmediler sadece mevlüt verdiler mevlütte de yeni kıyafet aldırmadılar baba evinden çıkarken giydiğim beyaz elbiseyi giydrdiler ayıp olmasın laf olmasın diye sustum başta hep istediğimi söyledim ama kimse beni dinlemedi olmaz kayınpederim hastadyı o zamanlar düğün yaparsak ayıp olacak vs dediler bende bişey diyemedim babam da bişey isteme deyince mevlütte kaç kişiden duydum arkamdan söylendiler bi müzk bişey açın dernekte yapıldı iğrenç bi yerdi eski tip sarı lambaları vardı doğru düzgün bi tane fotom olmadı kuaöfre götürmediler arkmadan hep şey dediler sanki bu aile dul gelin almış böyle iyi güzel genç bi gelin almşlar sessz sedasız götürdüler kıza bişey yapmadan benm eşim düğün salonu tutacaktı ama araya kıskanç eltim girip dedikoduyu yaydı vay kızla ben konuştum bnm için bnden bahsetmiş kız diyor yeterki gelin alın beni ben düğün mğün bişey istemiyorum diyip üstüne katıp katıp söylemiş herkeste buna inanmış okullar açılmadan gelip beni alacaklardı eltimle kaynım babamlara bile haber vermeden biz kızı almya geliyoruz diye haber geldi bize o zaman çok kötüydü babam herkesle tattıştı böyle kızın ailesine haber verilmeden mi alınmaua gidiliyor dedi fln filan o sıra eşimin düğün salonu tutacak gücü yoktu kimsede yardım etmedi herseyi tek başına yaptı eli kolu bağlandı herkesn onlar gelince velhasıl ne sözüm ne nişanım ne kınam ne düğünüm ne bana alınan çeyizler istediğim gibi olmadı içimde kalan çok ş ey var da hayırlısı böyleymş diyorum hiçbir zaman da eşime ailesine bunun lafını da etmedim gerkesz zamanı geri getiremiuecğin bişey için sknti çıkarmak boş bu arada çeyiz alışverişine bana sormadan bensiz gitmşlerdi iç dış giyim hepsini almşalr bana sormadan hiçbir kıyafeti beğenmedim görüntülü arayıp aldktan sonra gösterdiler o kııyfetler onlarda kaldı hem büyük beden almşlardı hede hiç bnm tarzım değildi kendime kendi beğendiğim kıayfetr aldım eşimin kartından vs vs bundan sonrasından Allah huzur versin geçmişi ztn geri getiremeyiz İslam’a uygun oldu diye bi yandan da mutlu oluyorum elbette ama işte gençlik hevesi vs

1 Beğeni

Kiz bacım biz 1 senedir konuşmuyor küsüz torunu doğdu daha bir kere gelmedi ki ev 5dk yani tuvalete girip çıkana kadar gelinir gelmeyi geç aramadı arkamdan da çocuğu gostemedi demiş la gelmedin ki gostereyim her şeyi eşim yaptı astsubay olarak yaptığı için askerliği maaş oldu o maaşla eşyalar falan alındı dün düğüne gittik oda oradaydı sanki adam öldürmüşüz gibi bakıyor eşim de dua et kapıma kul köpek olsunlar diyor kaynım adı çıkmış o.pu kızla evlenecek görümcem desen 14-15 yaşında ama anasından kalır yanı yok inşallah binbeter olur

1 Beğeni

Canim benim ne kadar gonlu bol insansin sen :rose:

1 Beğeni

Teh onu da ona vereydin al sen tak diy​:joy::joy::joy:
Herjes kaynanasindan yakiniy​:joy:teh

Değil mi insanin da piskoljisi bozuluyor . Emin ol kendine vakit ayirdigin zaman cok iyi oluyorsun.

1 Beğeni

Aman kiz bu ne :face_with_peeking_eye::scream: . Neyse okuyum bakayim .

Aman salla gitsin . Sen geri cekilmisin sen cok mutlu oldugun zaman onlar daha cok sinirlenir o yuzden mutlu ol. Umursama ..Bak ben oyle yaptim .

Ah canim benim keske ilk baştan istemeseydin . Kaynanan dişli birsiymiş. Ve bunu da ailen nasil kabul etmis . Babasi hasta ise zaten birsey yapilmamis erteselerdi . Bildigim kadariyla esinle aran da birazcik kotu insAllah duzelmistir aran . Annesine fln da duskunse sana cok cektirmistir . Bak bir gelin evlenirken evinden ici buruk cikar ama boyle karsi tarafa kirgin cikarsa o duzen tutmuyor ya illaki birsey oluyor . Hic degil bazi seyleri guzel yapmak icin caba gosterseymis senin en buyuk hatan esine aciman olmus takida fln acirsin birsey olmaz ama bazi seyleri isteyecektin sonucta 1 kere evleniyorsun telli duvakli gudeceksin .Biraksaydin bunlari kendine cok gormeseydin.

Bak ben gorucu usulu evlendim .. Esim o zamanlar bekar evinde kaliyor . Ve altin konusmaya geldiler . Ben babama sordum ne isteyim dedim oda ben karismam dedi bende 7 altin istedim babamda onlar fakir cok isteme dedi . Bende o zaman 7 altin isteyip 5 dusurum baska dusrumem dedim tamam dedi. Neyse kaynanam tutu dedi ki ben 3 altindan fazla yapamam diger gelinlerime de oyle yaptim dedi kaynatam da tutu dedi bekar evindeki 2 el belki de 3 el esyalari kulanin onlar temiz sonra kendiniz alirsinz dedi bende dedim herkesin icinde. O zaman bende evlenmiyom. Dedim . Gidin baska kiz bulun dedim . Ben oyle deyince kaynatam hemen ters kose yapti tm kizim senin dedigin olsun ..yanliz bn fakirim birsey alamam dedi ben de direttim vala karar sizin dedim geriye cekildim .
Eee ne oldu o zamanlar esim 7 bin mass aliyordu bundan 3 yil once tek basina kendi düğünü yapti ..kendi ailesinden yardim belki 30 milayar anca geldi . Gerisine babam yardim etti ..cevresi yardim eti. Hata balayina bile gitik parayi baska biri verdi . Dugun hediyesi olarak. Benden sana tavsiye esinin yaninda cok iyi ol kayanana tek kalinca dişini goster .