İftar menüsü

Kızlar geçen sene yapmıştık hatırlayan varsa bu senede iftar menülerimizi yazalım konunun altına fikir olsun hadi bakalım

1 Beğeni

Manti,yesil fasul,pilav,tavuk

Sekerpare

Yapicam

1 Beğeni

eşimle konuşup daha kadar vermedik ama aklımdan geçen mercimek çorbası( dünden kalan ) tavuk sote pilav salata irmik helvası

2 Beğeni

Bacım karar senin ama hem mantı hem pilav şey olmaz mı birini yapsan ötekini yarın yapsan hemde kendini yormamis olursun

1 Beğeni

Hahaha alistim canim 4 tane aslan silip supuruyor…

Bulgur pilavı ,ıspanak vardi.
Onun yanına tarhana çorbası, salata ,cacık . Tatlı dusunmuyorum. Kaynanmgıl telefon etmezse boyle olur.

Kuru fasulye pilav cacık kıbrıs tatlısı

Bende nohut ,sulu köfteli ekşili çorba,salata ,pilav eşim isterse ,tatlı da belirsiz diyette olduğumuz için olmayadabilir

1 Beğeni

Eliniz emeginize saglik afiyet olsun hepinize

1 Beğeni

Diyqrbakır yemeği olan şambörek bide yoğurt çorbası ve kayısı hoşafi ALLAH guc kuvvet verirse tabı

Eşim evde olunca soframızdaki çeşitler artıyor eşim nöbetçi olunca bebeğim neyi seviyorsa onu yapıyorum birlikte yiyoruz. Oğlumu öğrenme kulesine çıkartıp eline minik oklavasını vereceğim. Bende lor peynirli gözleme yapacağım ayranla beraber güzel bir menü fazlasına gerek yok. Tatlı da yapmayacağım kahvenin yanına bir tane lokum yeter :smiling_face: Oruç tutan herkese kolaylıklar hayırlı iftarlar dilerim. Tutamayan hasta olan emziren arkadaşlarıma da geçmiş olsun kazasını tutmak nasip olur inşallah :folded_hands:t2:

4 Beğeni

Beyti kebabı ,patates salatası,4kaşik çorbası ,kadayıf tatlısı…Anam herkeste yeşil fasulye kuru fasulye nohut ayyy hasret kaldım yaa ne zaman yiyebilicem​:sweat_smile:

1 Beğeni

Mercimek corbası

Pilav üstü tiftik tavuk eti

Yesil fasulye

Revani tatlìsì

Ayyy maşallaaah ben bir çorba yapıyorum 2 gün sürünüyor ayy benim kocayada öyle bir iştah amiin

Niye yemiyon bacım

1 Beğeni

Kız kuru fasulye mi beyti mi deseler beyti derim :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: kendimde beyti yapacak güç bulamıyorum ben :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Kız gazliya cnm doktor yeme dedi

Basit aslında cnm ya benim büyük oğlan çok seviyor ben oruç tutuyom bana beyti yap haa diyo :sweat_smile:işte neyi yiyemiyosak onu cnmiz cekiyo

1 Beğeni

Bizde de tavuk sote pilav Erzuruma özgü ayranli aş tatlı da kadayıf :smiling_face_with_three_hearts:hayırlı ramazanlar :bouquet:

Tarhana corbasi, bezelyeli pirinç pilavi soslu kanat, tatlida puding yapacam valla bebem hasta oldugu kadar

2 Beğeni