İğne Yapımı

Kızlar 10 gün boyunca B12 iğnesi olucam ve haftasonları sağlık ocağı kapalı polikilinikler bana uzak evde iğneyi kendim yapabilir miyim (kasa yapılıyor) siz bunu denediniz mi beni yüreklendirin :rofl:

Kan sulandırıcı iğne gibi yapılıyorsa yapabilirsin. Daha önce kan sulandırıcı iğne verilmişti bana eşim yaptı. Bende daha önce halama yapmıştım

1 Beğeni

İğne yapmayı bilmiyorsan bence yapma. Hafta sonu yaptırma hafta içi devam edersin

1 Beğeni

Ben iğne yapmayı biliyorum ama kendine kalçadan iğne nasıl yapıcaksin onu anlamadım Allah korusun damara denk gelir o anda bacaginiz felç olur bence yine hastaneye gidin B12 iğnesi birde içerik olarakda kırmızı sanırım damara gelip gelmediğini de anlamak zor olur onu

1 Beğeni

Kalçadan yapılıyor ama bacağa da yapılıyor diye gördüm

Kalçadan değil bacaktan yaparım diye düşündüm kasa olduğu için ama tabii bir sormak lazım olmadı öyle yapacağım hafta sonuna atlayıp

O zaman hic riske atma. Acile gidip yaptırabilirsn ya da 2 gün ara ver canim

1 Beğeni

Tamam o zaman canım eşim beni gelip polikliniğe götürecek mecbur hastane çok sevmiyorum :expressionless: teşekkür ederim yardımların için

Hastaneler sevilecek yer değil ki haklısın :grimacing:

1 Beğeni

Ben de fobi gibi hastanede geçince ömrümün yarısı böyle sonuçlar çıkabiliyor (hasta değilim)

Anladım canım. Iyi, Allah hastalık verip düşürmesin zaten :pray:

2 Beğeni

Amin İnşallah canım