Kızlar 10 gün boyunca B12 iğnesi olucam ve haftasonları sağlık ocağı kapalı polikilinikler bana uzak evde iğneyi kendim yapabilir miyim (kasa yapılıyor) siz bunu denediniz mi beni yüreklendirin
Kan sulandırıcı iğne gibi yapılıyorsa yapabilirsin. Daha önce kan sulandırıcı iğne verilmişti bana eşim yaptı. Bende daha önce halama yapmıştım
İğne yapmayı bilmiyorsan bence yapma. Hafta sonu yaptırma hafta içi devam edersin
Ben iğne yapmayı biliyorum ama kendine kalçadan iğne nasıl yapıcaksin onu anlamadım Allah korusun damara denk gelir o anda bacaginiz felç olur bence yine hastaneye gidin B12 iğnesi birde içerik olarakda kırmızı sanırım damara gelip gelmediğini de anlamak zor olur onu
Kalçadan yapılıyor ama bacağa da yapılıyor diye gördüm
Kalçadan değil bacaktan yaparım diye düşündüm kasa olduğu için ama tabii bir sormak lazım olmadı öyle yapacağım hafta sonuna atlayıp
O zaman hic riske atma. Acile gidip yaptırabilirsn ya da 2 gün ara ver canim
Tamam o zaman canım eşim beni gelip polikliniğe götürecek mecbur hastane çok sevmiyorum teşekkür ederim yardımların için
Hastaneler sevilecek yer değil ki haklısın
Ben de fobi gibi hastanede geçince ömrümün yarısı böyle sonuçlar çıkabiliyor (hasta değilim)
Anladım canım. Iyi, Allah hastalık verip düşürmesin zaten
Amin İnşallah canım