İki sorum olcaktı

Bebeğim 38 günlük. Her emzirmemde her gazını alışımda fışkırır tarzda kusuyor burnundan da atıyor. Çocuk doktoruna götüreyim mi sizce yoksa normal mi. Bide kalça çıkığı için ne zaman götürülmeli

1 Beğeni

Benim oğlum 40 günlük kalça çıkığı için sağlık ocağında 1 ay ile 3 ay arası dediler ben de dr a gittim radyoloji ye gün attırdı. 1 ay sonra sına gün verdiler. İlk sorunuz için de bazen benim bebeğim de aynısını yapıyor. bebek çok fazla hava yutuyor olabilir, sütunüz tazyikli geliyosa ondan oluyodur. Ben emzirmeden önce biraz ön sütü sağıyorum o şekilde emziriyorum. Eğer bu şekilde deneyip de geçmezse doktora sorun bence

Benim bebeğimde aynı şekilde emzirmeden sonra fışkırtarak kusuyor burnundan geliyor ama bunu her zaman yaşamıyoruz dikkat ettik çok kucakta dolandıktan sonra emzirince öyle yapıyor galiba başı dönüyo olabilir hava yutuyo olabilir biz bunları bulduk sebep olarak emzirmeden önce biraz sabit tutuyorum sonra emziriyorum

Kalca cikigi icin cocuk doktoruna basvuruyorsunuz o sizi radyolojite yonlendiriyor bizimki tam 40 gunluktu cekildiginde benim kizda oyle kusuyordu bebek reflusu vardi reflu yatagi ve surupla bir tik duzelttik

Bence doktora gidin bunu doktor değerlendirsin kilo alımında vs bir sorun olup olmadığını gözlemleyin ona göre karar verilir Reflü vs var mı yok mu

1 Beğeni