İki yaş ağlama krizleri

Herkese tekrardan merhaba. Oğlum iki yaşında. Henüz konuşamıyor ama bu son bir haftadır o kadar farklı bir çocuk haline geldi ki her şeye çığlık atar oldu asla sakinleşmiyor. Bağırıp ağlıyor asla söz dinlemiyor sabrım kalmadı artık bu durumla karşılaşan oldu mu nasıl baş ettiniz lütfen yardım

Merhaba benim kızımda 2 yaş 10 günlük. Aynı durumlar 1 aydır var resmen. Hatta bazen kendine de vuruyor. Görmezden geliyorum, başka odaya götürmeye çalışıyorum. A araba gelmiş kuş geçmiş gibi gibi şeyler söylüyorum. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum :cherry_blossom:

Ay umarım geçicidir gerçekten yoksa fenalık geçireceğim artık :woozy_face:

Merhaba benim kızım 25 aylık geçen post açmışdım ağlama krizi için hatta aynı durumdayım çığlık çığlığa ağlıyor vurmaya başladı diye atak vs heralde çünkü her yolu denedim sanki bi kaç gündür daha durgun umarım geçici bir süreçtir herkes öyle diyor

İnşallah geçmiştir ya da geçme evresindedir. Gerçekten anlattıklarınızın birebir aynısı hiç yapmadığı şeyleri yapar oldu. Çevremde konuşmadığı için böyle davranıyor diyenler var ama bilmiyorum onunla ilgili bir şey mi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Onunda etkisi olabilirmiş bana da aynısını dediler ama kızım az çok derdini atlıyor konuşarak bilmiyorum geçici bir süreç diyip sabretmeye çalışıyorum biraz daha duyusal oyunlara yöneldim yani bebek hasta sevelim hayvanları severek oynatıyoruz vs sanki daha yumuşak olmaya başladı gibi geldi bana

Selam, konuşamadığı için çok fazla kriz yaşıyorsunuz aslında zamanla kendisini ifade etmeye başladıkça bu krizler azalacak.. kriz anında annenin sakin kalabilmesi çok önemli ( mümkün olabildiğince :grinning_face_with_smiling_eyes:) elinizden geldikçe o a. sakinliğinizi koruyun ve çocuğunuzun konuşmasına odaklanın kelime sayısını arttırmaya çalışın

21 aylık bizde aynıyız şimdiden. Acayip huysuz benden başkasına gitmiyor sürekli mizirdaniyor. Başkasına gitmediği için acayup yorucu benim için sürec..

Ay daha da düzelir inşallah ben sizin dediğiniz gibi yaklaşmaya çalışsam da hiç oralı olmuyor bir şeyi kafaya taktı mı takıyor ya

Kelime sayısı çok sınırlı biraz ekran vardı onu da yirmi gündür komple sıfıra indirdim ama yok konuşmuyor. Kendisiyle sohbet ediyorum sürekli kitap okuyorum şarkı söylüyorum masal anlatıyorum ama sadece ağzının içinde geveliyor konuşmuyor

Allah yardımcınız olsun biraz erkennden başlamış sizinki umarım erken de sonlanır

Oyun gruplarına götürme imkanınız varsa götürün mutlaka çok fark ediyor cidden

22 aylık olacaz bizde bugün başladı anlamsız ağlamaları yeni güncelleme anında mı yüklenir gittikçe zorlaşıyor yaww kolaylaşacak yerine… güya tatile gidecektik inan iptal ettim bunla olacak gibi değil valla her mekanda tanınıp çıkıyoruz :sob:

Malesef merkezde değil ilçede lojmandayım merkeze uzağım burada akranları var ama onlarla da vakit geçiriyor çıkıyor oynuyor falan

Ayy aynı biz oturup bir kahve içmeye utanır olduk rezil kepaze ediyor bizi gülsem mi ağlasam mı :joy::unamused_face: ne yapacağız bu bebişlerle birde ben ikiye hamileyim az zorluk çekiyormuşum gibi

Rabbim güç kuvvet versin canım :folded_hands::joy: