Ya ilk çocuklar hep öyle ama herşeyden fazla fazla alıyorsun en iyisi en kalitelisi olsun diyorsun keşke bi kaç tane saklasaydın küçüklük ayakkabılarını değil ama 2 senedir erkeğinde giyebileceği unisex ayakkabıları saklıyorum bende
Sandalet mi almak iyi yoksa ilk adim olarak birde kapali model olanlri var onlrmi iyi
Şey bebeklik ayakkabıları duruyor yumuşak olanlar ilk botu falan duruyor da sporları hep dağıttım önemli ve güzel eşyalarını sakladım hatta küçüğe ablasının bebeklik eşyalarını giydiriyorum şimdi bir sürü şey ayırmışım iyi ki de ayırmışım çok az eşya aldım dışarıya çıkarken giydirmek için oda
Benim kızların arası iki yaş ikiz gibi giydiriyordum onları hep sakladım o elbiselerini ilerde onlarında kızları olursa giydirip resim çekerler belki diye düşündüm. Ya evet evde olunca bulunmuş gibi oluyor bizim beşik park yatak küvet puset hep duruyordu masraf etmemiş olduk ama elbiseler sıfırdan alındı erkek olduğu için. Kızların bebeklik ayakkabısı falan hepsini dağıtmışım ama iyikide dağıtmışım onlar 20 giyiyordu ilk yürüdüğünde bu oğlan 24
Maşallah sonradan gelen çocuklar ilklere göre toplu oluyor benim küçükte öyle . Benim kızlarımın arasında 7 yaş var , beşik küvet Bebek arabasi falan ilerde belki oğlan olursa diye ikisinin kullanabileceği renk almıştım sadece kıyafet alınacaktı eğer erkek olsaydı şansıma kız oldu kiyafetlerde herşey elime geldi çok iyi oldu
İki kız arka arkaya olunca çok avantajlı. Benim küçük kızın hiç eksiği olmaz her sene abladan bişeyler kalıyor ben yinede yeniside olsun diye alırım azda olsa. Geleceği gören vizyonlu analarız biz bende hep iki cinsiyetede olacak şeyler almıştım kıyafet dışında
Öyleyiz valla ama kıymet bilen mi var . Doğumdan önce herşeyi çıkardım temizlemek için eşim seviniyor iyiki atmamışsın diye . Niye saklamıştın diye soruyor bide niye olacak bı daha olursa bebeğimiz kullanirim diye hepsi yepyeniydi niye atayım . Onları düşünürüz ama onlar bizi hiç düşünmez meşhur bı laf var ama pek yeri değil asla düşünmeyeceksin banane diyen herkes çok mutlu el üstünde tutuluyor öyle olmak gerekiyordu aslında ama farkında olduğum halde yine yapamıyorum.