Herkes igor alıyor ama baya pahalı gibş gerek varmı o kadar . Lcden aldım ama o da hemen kirlendi bezdi kumaşı . Siz neler aldınjz
Bende arayış içindeyim ama karar veremdm hala
Vicco marka var ben ordan almayi dusunuyorum simdi cock ayakkabilari hep pahali o yuzden ortopedik olmasinada dikkad etmek gerekyor cok pahaliyada gerek yok bence ayaklari hizli buyuyor
Bende vicco aldım şimdi yazlık olanından alacağım. Ama çok kullanamıyorum bez olanı hep giydirdim artık yürümesini desteklemek için normal ayakkabı ile yürütmeye çalışacağım
Teşekkür ediyorum vicco alayım
Teşekkür ediyorum vicco bakayım bencde
Ilk adim ayakkabisi mi aldiniz hangisini alyorsunuz viccodan resim atabilirmsinz
Cabuk buyuyo ayaklari on tarafi dar olmamasina dikkat et.
Giyip cikarmak kolay olan bi ayakkabi tercih et
Iki tane almistim nike ve bide sandalet
Evet bu ayakkabılar çok iyi ama Nike aşırı pahalı abla burada bir kaç kere giyecek sadece o yüzden bana pahalı geliyor büyük olsa bende orjinal kaliteli ayakkabı alma taraftarıyim ama ayakları çok çabuk büyüyor
biz büyük kızıma 1 yılda 3 ayakkabı birde sandalet ve terlik alıyoruz
biri okul açılırken normal spor ayakkabı diğeri kışlık bot sonra tam yaza doğru tekrar spor ayakkabı çünkü Eylül de aldığımız ayakkabı Mayıs ayında olmuyor
Aynen ayse cigim buyuklerinki daha pahali 180 den asagi bulamazsin ben bunu 60 aldim bayram icin ama pisman oldum on kalibi dar.
Bende kestim lastigini yandan diktim.
Ay şimdi yazınca farkettim çocuklar ne kadar masraflıymıs
Hahhaha ay evt kiz
Canları sagolsun ne diyelim
Aynen oyle varsin giden para olsun aman
Yeni yürüyen bebeğe pahalı ayakkabı almak iyi değil bence. Ben iki ay önce almıştım küçülmüş şimdi tekrar yenisini aldım. Allah’tan pahalı bişey almamıştım. Şimdide fileli bişey aldım çarşıdan öyle markası falanda yok 350 lira ama giydirip çıkarması aşırı kolay bizim ayaklar tombik olduğu için her ayakkabı olmuyor. Bide dışarda çok yürütmüyorum zaten hep kucakta ortapedik olsa ne olmasa ne. Kızlarıma hep markalı şeyler aldım mağzadan yeni almışsın gibiydi hepsi kıyıpta kimseyede vermemiştim. Sonunda ne durucak bunlar dedim dağıttım. Bak benim aldığım böyle bişeydi.
Gulerek giysin canim
Amin ablacim butun yavrularimiz insallah
Aynen bende oyle büyük kızıma Adidas Nike aldım hep bı de bizim Hollandadan akrabalar var almış almış giydirmemis çocuklara yepyeniydi hepsi orijinaldi onları giydik bı daha dogurmam diye hep dağıttım ordan gelenleri kendi aldıklarımı da gardrops dan fakan sattım şimdi çok pişmanım tertemizdi yep yeni küçük hanim giyerdi amaaa gitti artık mecbur alınacak şimdi