İlk adım ayakkabısı

Merhaba arkadaşlar oğlum 1 yaşında yürüyor artık bayağı iyi yürümesi. Ama genelde evdeyiz. İlk adım ayakkabısı almama gerek var mı şart mi bilemedim varsa da hangi markayı alıyım

Kaymaz taban, esnek, ortopedik, hafif olmalı. Markası onemli değil. Çok pahalı birşey almanıza gerek yok zaten uzun süre giyemiycek ayakları çabuk buyuyor

Vicco da baktım en uygunu 1000 TL başka d bakiyim o zaman

Merhaba, evde olsanız ile ayakkabıyla yürümeyi öğrenmesi gerekiyor. Alısmadığı için disarda yürümek istemeyebiliyorlar. Kontrolmuz sırasında bir bebek ayakkabı giydirilince yere bırakıyordu kendini, doktorumuz evde de zaman zaman ayakkabı giymesini önerdi.

Merhaba ayakkabısı var ama ilk adım ayakkabısı değil. O zaman ilk adım ayakkabısı alıyım. Okuduğum bir kaç yazıda bebek zemini hissetmeli ayakkabı giydirmek konusunda aceleci olmayın gibi şeyler yazıyordu açıkçası kafamda karıştı. Ama dışarda ayakkabı ile yurudu ama kapalı ortamdi da ayakkabısı ilk adım değildi. Özellikle ilk adım mi olmasi gerekir bilemedim

Haklısınız, bilgi doğru. Çıplak ayakla yürüyüp zemini hissetmeli ama ayakkabıyı da öğrenmeli. Tum gün giymese bile arada bir giydirip yadirgamasini önlemek için. Ilk adim ayakkabısı mantığı ayağının rahat olduğu, bir parmak boşluğu olması, nefes almasi ve yeri kavramasi. Kullandığınız ayakkabi bu kriterleri karşılıyorlar illa pahalı markalar olmak zorunda değil.

Merhaba bizede doktorumuz yürümeyi desteksiz öğrenene kadar ayakkabı kullanmamamızı öğrendikten sonra evde de ortapedik ayakkabı kullanmamızı tavsiye etmişdi. Alışana kadar evde de kullandık günde 1 saat falan bir hafta boyunca. Bende vicconun ilk adım ayakkabısını aldım evet çok erken büyüyolar 2 3 ay içinde artık olmamaya başladı muadili varmıdır bilmiyorum ama ortapedik olmasına dikkat edin

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için az önce vicco nun ilk adım ayakkabısıni sipariş ettim bendeki öyle ortopedik değildi. O zaman gelsinde baslayim artık giydirmeye