İkinci çocuk çok istiyor asla diyorum ismini sen koyarsin karismam hiç bı şeye diyor ama benim derdim isim değil ki anlasilmak yaptığı hatanin farkina varip cabalamak
Hatasına varmayan insan bunseferde kız olursa annesinin ismini koyar annesinw kanıp. Öncekinde de tamam diyip gidip başka isim koymuş çünkü. Ya normalde hep yapıcı konuşurum ama konu kaynana olunca kendimw yapılmış gibi sinirlenşyorum kusura bakma. Senin içinde zaten ukde olmuş bizim lafımızla daha da sinirlenmezssin ama yinede kendimi tutamadım ![]()
Biraz moralinizi yerine getirelim olmuşa ve ölmüşe her ne kadar çare olmasa da, mesela benim kayınbabamin adı Kütük öyle birşey de ismi olabilirdi birde o yönden bakın
şu olayda tabi hiç birşey normal değil, inşallah bu saatten sonra sizin için herşey güzel olur
Hahahaahahha hangi anne baba çocuğuna kütük koyar ki![]()
![]()
![]()
Shshhssh koymuşlar işte, bende duyunca şok olmuştum, ismi algılanam zaman almıştı
Mekanı cennet olsun iyi insandı…
Yanlış anlamayın ama aradan 4 yıl geçmiş isim konusu evet hak annenın yanı gönül hoş etmek cok güzel birşey ama gercektende anlamıyorum nie bu yaşlılar ıla kendi isimlerını koyarlar ama onların ıstedıgıde bu zaten kendılerını haklı cıkarmak kısaca fitne cıkarma derdindeler bak gelin bizi swvmıyor falan gıbı konuşmalar boşverın onları sız cocugunuzla ilgilenın üzmeyin kendınızı sizin ve oğlunuzun vebalı onların boynuna dır amac sızı bırbırınızden soğutmak ben şahsi olarak ıstemem yanı cocuklarım kendı cıcuklarına ismimi koymaları onlara kızıyoruz bazen ağzımızdan hoş seyler cıkmıyor düşünsene gelinim kızına gel eşek ezgi dese ne kadar zoruma gıder uzerıme alınırım yanı
o yuzden boşver sen kendın oğluna göktuğ dersın buyunce beğenmezse değiştirir üzme tatlı canını sag olsun ıyı olsun yeter o
Aaaaaa o kaynana adamı erkenden göndermiş meydan ona kalmış
şaka bi yana mekanı cennet olsun iyiler zaten ölüyor. Kalan sahalar kötülerin
Ailesi kız olursa annasinin adı olur diye sakasini yapıyor asla şaka olarak gormuyorum sadece çocuk istemeyerek oğluma haksizlik olduğunu düşünüyorum ama ilerde ne olur bilemem
Kaynanam çok fena, adamın haberi yokken kamyon tutmuş eşyaları yükleyip götürmüş hemde başka şehre ![]()
![]()
Kayinbabam sonra başkasıyla evlenmişti uzun sürmedi o da
Şaka adı altında beyne sokma çabaları. Şakası bile yapılmamalı. Hayırlısı olsun yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar büyür. Ama inşallah olursada kimse karışmaz
Size bı şey daha anlatayim o halde kayinbabamin esas ismi yasar ama sevmedihi için kullanmiyor herkes Nihat diyor
Firene bas mübarek şimdi kız gıdecek kocasının ümüğünü sıkacak yetmeyecek gıdecek Nihat dedeyıde boğacak dur dur ![]()
Yuh kocasına bunu yapan gelininw neler yapmaz
Zavallı adam 3 günlük dünyada gün yüzü görememiş
Şakası bile çok terbiyesizce, zaten ilkinde canınızi yakmışlar bilerek yapıyorlar…Kendimi yerinize koyuyorum gerçekten çok zor bir durum, kaynana zulmü yaşayanların daha iyi anlayacağı tarzdan olay
Vay anasını ona tercih hakkı verilmiş iki isim koyularak ama kendileri karışıp tek isim koydurtuyor . Belki çocuk büyüdükçe göktuğ kullancaktı okulda o isimle çağrılmak isteyecekti. Ne ekadar benciller ya
Yaptı, devamını da getirmeye çalıştı ama Allah’tan kocamdan korkuyor, temelli koptuk sonra, bu arada bende mesaj atıp engellemiştim![]()
Bunun üzerine çok çok sıkıntılar cekmedim Allah var en büyük kavgamiz o olmuştu hatta şimdi el ustunde tutarlar beni tabi karsilikli sadece o olayi asamiyorum benimde sinavim bu sanırım
Hahahah ben kaynana kayınpeder konularında çok doluyum direk dümdüz girişiyorum ya gaza geliyorum ![]()
![]()
İnsanın kalbi bir defa kırılınca eskisi gibi olmuyor, şimdi ne kadar el üstünde tutulsanizda işte içinizde bir yara misali kalmış..Allah acısını göstermesin cocugunuzun, bunda da vardır bir hayır demekten başka bir çare yok
Çok daha kötuleri var şikayet etmeye utanirim bu da dert mı diye ![]()
![]()