İlk dişimiz patladi 🥰

Ben onlardan da hayır görmedim :sweat_smile:

Bizim şuan 6 disimiz var alt dişler çok değil ama üst dişler çıkarken çok zorlandık ne yapsam fayda etmedi jel sprey var o çok güzel elimi aldı çok rahatlattı kullanimida çok kolay fisfis gibi ağrıyan yere sıkıyorsun uç verince rahatlıyor ama biri çıkıyor fakat digeride peşinden geliyor çok rahatlama olmuyor yinede diş sıkıntı bol sabır istiyor

Spreyin ismi nedir canim ise yariyosa bende aliyim . Genelde ilk disler zor gerisi kolay olur derler ama bebekden bebegede degisiyo demekki

Ben çok memnun kaldım

Bizimde boyle olmuştu hatta cok sevindim kolaylikla patlattı diye fakat diş yukarıya doğru
büyürken cok huzursuzluk uykusuzluk yasadik

Eid Mubarak Seksenler GIF by TRT

2 Beğeni

Haydi hayırlı olsun benim kızım da 8 ay 16 günlük yeni patladı altta biri şimdi yanında da bi şişlik var ama öyle ateş huzursuzluk falan yapmadı sadece uykuya çok zor geçiyor uyumak istemiyor

Cnm gözün aydın öncelik le bizimki zor çıktı patlattı boy vermesi zaman aldı patladığı zaman üç dirt gün çok ağladı ondan öncede mız mizdi herseyr ağlıyordu bebekten bebeğe değişiyor bizimde öyle biranda patladı bir ay öncesi 4 ay atagimoydi neydi anlamadım.oncesinde 5 aylıkken ikisi aynı anda patladı bizimde

Bizide doktor bu spreyden yazmisti

Kızlar diş çıkma döneminde bebeğiniz ishal oldu mu 1 haftadır ishal kızım huzursuz sürekli ağlıyor valla çok yoruldum gece de ağlayarak uyanıyor

İshal olmadi ama gun icinde mizmiz gece uyurdu simdi uyaniyo surekli.

Desene uzayana kadar acisini cekersiniz diye

Massallah massallah bizdede mizmizlik uyku sorunu var baska bisey yok ates olmasinda oda sknti

Ah canim benim erken cikmasida iyi degil nekadar kucukse okadar zor oluyo bebislere

Aynen cnm zor oldu baya zorladı

Hepsi birbine girdi ishal mızmız kulak ağrısı sürekli ağlıyor sadece sokakta susuyor kalabalık görmeye tahammülü bile yok çığlık kıyameti koparıyor alt ön diş etleri kabarmış ve patlacak gibi çizgi oluşmuş kaç hafta uyku desen sıfır babası da yok gece gündüz hep ayaktayım ne zormuş bu nasıl birşey

Huyu degisiyo resmen cocuklarin bugun biraz daha iyi bizimki ama uyku duzeni falan degistir sık uyaniyo agliyo kucak istiyo gececek bacim ama ardina diger dis gelecek bu seferde sen yanlizmissin oda zor benimde belim agriyo gece bebegi kaldiramiuorum esim kaldirip mamaisni iciriyo

Geçmiş olsun canım valla eski huyu kalmadı yanından 1 saniye ayrıldığım da çığlık kıyamet 15 gündür böyle yarım saatlik uyku ile ayaktayım bu saat oldu hiç uyumadım aşı falan vız gelir dişten zoru yokmuş yada bizim kız zor çıkarıyor belin niye ağrıyor bende de vardı azaldı sezeryan doğumdan kaynaklı oluyor zaman zaman

Sizin baya zor cikiyo ozaman canim bizimki okadar huysuz degil ilk cocugumda cok zorlanmisdik ama. Asi disin yaninda hafif kaliuo gercekden canim. Fitik var bende galina ailede irsi zaten gittim doktora sezeryanden kalma agri olsaydi yeni baslamazdi agri dedi sordumda

Gündüz babası yanında yine benim peşime ağlıyor sesleniyor umrumda bile değil tetagil diye bi toz kullanıyorlarmış ağrıyı azaltıyormuş ben hiç bir şey vermiyorum ondan mı bu kadar zor bilmiyorum bi de ishal kesiliyor tekrar başlıyor sezeryan doğum da bel için yapılan iğneden kaynaklı 3 ,4 yıl ağrı olurmuş ailenden de geliyor tabi bazı rahatsızlıklar ama yine de başka bi doktorla daha görüş şimdiki doktorlar pek düzgün bakmıyor