Merhaba Anneler kizim 7ay 12 gunluk bugun gordum ilk disi patlamis ucu cikmis bile 3 gundur gece surekli uyaniyodu gunduzde mizmizdi demekki diştenmis pazar gunu bakdim hic bisey yokdu sukur cok korktugum gibi olmadi ilk kizimda 2ay çekmisdik ates uykusuzluk. Sorum şu diş patladikdan sonra huzursuzlugu geciyomu yoksa o dis iyce cikana kadar devam ediyomu
Aaaaaa hayırlı olsun.
Valla bende korkuyom ya ilk diş cok zor diyorlar .
Sagol canim bende cok korkuyodum ilk kizda cok zor gecmisdi 2 ay surdu gece uyku uyumadi ates huysuzluk . Doğada 3 gundur huzursuz mizmizdi gece uyaniyodu surekli meger dismis
Yesinler senin disini bizimkide hayirlisiyla bi ciksaydi daha cikmadi
Nekadarlik canim bebisin. Kolaylikla ciksin insallah valla huyu suyu degisiyo
9 aylik cnm
Gec ciksin daha iyi canim kucuk olunca inan daha huysuz oluyolar en azindan buyudukce derdinide azda olsa anliyon
Alttan iki diş çıktı ilk başta 5 aylıkken baya rahatsız oldu 8 aylıkken de iki tane üst
Dişi çıktı dişten dolayı mı bilmiyorum ama dili dudakları yara bere oldu bağırsak enfeksiyonu geçirdi ateşi 40 yakın oldu havale geçirecek duruma geldi köyde yaşadığımız için ambulansla hastaneye götürdük dişleri çıkana kadar bizde mahvolduk
Ayn bende 11 aylikken cikartmisim
Amanin canim benim buyuyolarda ahh nasil buyuyo yavrucaklar disden yara olmaz canim agzi baska biseymi var acaba
Gec iyidir canim ilk kizda 7 aylikken cikarmisdi benim buda ayni oldu
Yaa ne güzel Patladiysa aşağı yukarı 1 hafta sürebiliyor huzursuzluklar ve uykusuzluklar. Bizim ilki çıktı derken ikinci de hemen ardından gelmişti alt önler. Üstler de öyle aynı anda çıktı. Zorluyor evet. Tetagil ve jel kullandım . 2 defa falan da Calpol verdim tam da verdiğim günlerin sabahına cikartmisti. Ateş olmadı hiç başka bir sıkıntı da olmadı. Ben keyfiyetten sakinleşsin diye duşa soktum oyuncaklariyla oynattım. İnşallah kolay atlatirsiniz siz de.
Oy massallah massallah bizdede ates olmadi sadece biraz miz miz ve gece binkac kere uyanmaya basladi fazla sknti olmadi bakdik zorluyo bende aliyim jel
Jeli fazla sürmedim aldıktan sonra çok kullanmadan iyi olur dedi bir doktor. Calgel almıştım. Tetagili de baktım olmuyor burada da onerenler vardı öyle aldım. İşe yaradi mi tartışılır pek anlayamadım. Onu da çok vermedim . Çok ağladığı zaman verdim sonra hemen uyuttum. Uyursa ne âlâ. Genelde uyudu şükür .Uyumazsa Calpol şurubu öyle verdim.
Hmm anlamdim canim bende alim.elimde bulunsun bide karanfil zeytinyagi tarifi vardi burda gormusdum onuda deniycem bi bakalim
Ben o tarifi de denedim işe yaramadı ya.
Doktora götürdüm de enfeksiyon almış dedi kendi kullandığınız kaşık çatal bardak vs onda kullanmışsınız eşimde o sırada dudağında uçuk çıkmıştı aklıma o geldi dişleri de çıkınca insan neyden kaynaklı olduğunu bilemiyor
Dogrudur canim simdi bide ne gorseler agzina aliyolar
Ozaman hic yapmim anam babam usulu sogan pirasa verim eline simdilik ondan iyi dis rahatlaticimi var
Rabb’im şifa versin evlatlarımıza inşallah kolaylıkla atlatırsınız sizde