Kızlar ilk dişleri çıkan bebelere ne verdiniz yemek olarak kafayı yemek üzereyim mama içmek istemiyor yemek yok sürekli ağlama akşam suluk ile emziği dövüyordu kafayı yemek üzereyim acil bana yemek önerin iştahla yiyebileceği
Yarın bi deneyeyim valla ne atak ne kiriz bi de kolik bebekti diş en zoru verme diye kaşığa vuruyor kafa sallıyor her diş böyleyse biz yandık
Yemekle dis bir alakası yok ki evet herşeyi kemirmek istiyor ama dışını rahatlatmak için biberonunu boş veriyordum meyvez suzgecine meyve koyup biraz dolapta bekletiyordum rahatliyordu onun dışında normal ne veriyorsam onları verdim 6.5-7 ayda çıkardı ilk dişlerini karpuz ,kavun ,patates şeftali çok veriyordu şuan 8ay17gunluk yoğurtlu çok az salçalı şehriye çorbası bayılıyor
Yemekle dişin alakası nasıl yok damagı ağrıyor bi insan dayanamıyor diş ağrısına nasıl yesin tüm iştahı gidiyor huysuzlaşıyor eskiden eğlenerek yaptığı yediği şeylere ağzına bile sürmüyor senin bebek iştahlı her bebek aynı değil kzımın iştahı yoktu zaten şimdi sıfır iştah akşama kadar vermesem yemek niye diye ağlamaz
Canim benim oğlum da 2 dış çıkardı 3.cikarcak gibi şuan aynı şeyleri yaşıyorum damaginin agridigini bende biliyorum çocuk vemiyor diye bende mi vermemelik yapayım yazdigimin tek cümlesini değil hepsini oku bir zahmet
Distenmi hastalık tanımı neden bilmiyorum üç haftadır bizimkide bişey yemiyorum damaklari şiş ve herşeyi ağzına sokuyor salyasi akıyor bizim azı dişleri ile köpek dişleri kaldı ön ve üst dişleri çıktı 8 tane cikaririken de öyle hep iştahsızlık vardı dişten olabilir