Sanırım her ilişkide bu tarz problemler yaşanıyor ama insan yaşarken sadece kendisi yaşadığını sanıyor. Çünkü sosyal medya ya da ilişki yorumcuları filan da insanın psikolojisini bozuyor. Bir erkek cinsellige cok düşkün olmazsa kesin aldatıyorduru etiketliyorlar çünkü. Yorumlar sayesinde biraz durup sakın kafayla düşündüğümde aslında eşimin her zaman biraz daha şefkatli tarafta olduğunu hatırlıyorum. Yani vardır ya bazı erkekler eşinin sağlığına psikolojisine bakmadan kendi arzularını dinleyen. Ayy noluyor bana adama nefret doluydum şimdi övmeye mi başladım kızlar naptiniz bana ![]()
İşte biz adamı böyle tekrar aşka getiririz ![]()
yine de biraz surundur erkek milleti acımaya gelmez, hemen yelkenleri fora indirme ![]()
![]()
Peki sayın aile danışmanımız, ben eşime asiri yükseldim ya ağladım adamı ağlattım tüm gemileri yaktım evi terkediyordum filan. (Çünkü bu olay benim icin net aldatmaydi) şimdi adama karşı nasıl davranacağım. Ben onu izleyeceğimi ona hiç güvenmediğimi söyledim. O da iletişim kurmak istiyor ama cevaplamiyorum ya da tersliyorum. Gidip eşime forumdan destek aldım aile danışmanı buldum o da beni rahatlattı seni affediyorum mu dicem
bi anda böyle davranamam hem kaybetme korkusu olsun biraz
Yooook asla siz benim böyle konuştuğuma bakmayın ben oğlak burcuyum biraz fazla inadım. Yani güvenim kolay kolay yerine gelmez onu cok net biliyorum. Sadece evet tamam evi terketmicem ama onu da bir süre gozlemleyecegim kafasına geldim suan.
Hahaha
sakin kafayla tekrar konuşalım diyin bence. (Biraz sakinleşeyim, konuşuruz) biraz bekleyin (o arada biraz daha kendini hesaba çekmiş olur) sonra tekrar konuyu açın, duygularınızı suçlamadan anlatın. Ben böyle hissettim/şöyle düşündüm gibi cümlelerle. (Burası mühim çünkü suçlayıcı sen dili kullanırsanız yeni bir kavga patlak verir, hisleriniz yine içinizde kalmış olur) Sonra da bu süreçte kendinizi nasıl hissettiğinizi onun yakınlığına ihtiyaç duyup karşılık alamayınca daha da yalnızlaştığınız yani asıl meseleyi konuşursunuz. Neye ihtiyacınız varsa çekinmeden söyleyin (emin olun hepimiz yaşıyoruz bunları)
Umarım ilişkiniz eskisinden de iyi olur![]()
Not: bunlar aile danışmanı tavsiyesi değil forum arkadaşı tavsiyesidir. O modda tavsiye vermek yasak![]()
Tabi bir de bunları yakınlara anlatmamak bazen daha iyi ki böyle çok büyük büyük şeyler olmadıkça inşallah da yaşamayalım hiç birimiz özellikle güvenin yerle yeksan olmasını . Siz eşinizle unutursunuz bunu kötü bir anı olarak rafa kalkar açılmaz ama aileniz en ufak olayda tekrar hatırlatır arkadaşlar da dahil en iyisi içinizi döktünüz
En mantıklı olan bu gerçekten cok tesekkur ederim. 2 gündür beynimde sis bulutu varmış gibi hissediyordum. Dediğiniz gibi bu şekilde asıl sorunlara da gelebileceğim. Tek korkum hersey düzelecek konuşması yapıldıktan sonra davranışa yansımayan sözler olur ama. Yani evet haklısın düzeleceğiz vs dedikten sonra yine ayrı hareketleri görmek ya da görmemek…
Bunu da zaman gösterir. Şimdilik anda kalalım. Ve iyi olanı ümid edelim.![]()
Amin inşallah. Gerçekten de oyle. İnsanın arkasında dag gibi ailesinin olması cok harika bisey şükürler olsun. Fakat dediğiniz gibi ben aileme anlatsam onlar, tabi ki destek olmak icin, cik gel derler. Onu da geçtim eşimden bir ömür soğurlar. Gerçi hangimiz oyle davranmayız ki çocuklarımızı düşününce..
Ah benim su karamsar hallerim ![]()
Bende çok inadım biliyor musun, gururumdan ölmeyi isteyecek kadar amaaaa Şubat depreminden sonra eşime karşı çok içim yumuşadı, hep 1 saniye sonrasında bile garantimiz yok diye düşünüp ortada büyütmeye değer bir mevzu yoksa kızgınlığım geçince hemen sarılıyorum..Tesadüfen yaşadığımız bu hayatta uzatmaya gerek var mı, en kötü ihtimali düşünüp ona sarılmak ruhumu huzurlu hissetmemi sağlıyor, sevgi sarıp sarmalamaktr. Ona sarılınca sorunlarım hemen geçiyor, eminim sizinde öyledir, öyle bir enerji geçti bana
yani diyeceğim o ki hemen kos saril xbhdhddh
Kesinlikle
heh ben de bazı kötü olaylar yaşadım bu tarz değil ama eşimin ailesi olsun bir şey babam olayları dinler daha sağlıklı hareketler tavsiyeler verir ama o olay aynı burda dertleştiğim gibi kalır ama annem mesela daha nişanda yapılan şeylerin hesabını itina ile tutar bir şey farketse o da öyle oldu der anlatmamak en iyisi bazen ya da gereken kişiye anlatmak
Yaaaa adam şok olur kalp krizi filan geçirir sonra seni suçlarım ama ahshsjsj
şaka bir yana hayat cok kisa. Belki de onu cooook sevdiğim icin bu kadar kırıldım ve üzüldüm. Ama kendimi daha cok seviyorum ve ne olursa olsun o beni üzdü ve ağlattı. Hatta bugun bir ara sütüm kesilecek sandım. O yüzden bunun acısını birkaç gun de olsa çekmeli.
Onuuuuu coookkk seviyorsan git ve konuşup sorunu coz ![]()
![]()
sütüm kesilecek diyorsun bu kendine değer vermek değil acı çekip kendine ve bebeğine eeziyet etmek ![]()
@Zehra ben söylüyorum yok anlamiyor hala inat ediyor yok mu iki çift sözün ![]()
![]()
![]()
![]()
Ayyy aynı gerçekten bizimkiler de öyle. Annem direkt mutsuzsan gel kızım illa aldatmış olmasina gerek yok der. Ya da esim en ufak bir hareket yapsın sana kötü mü davranıyor niye izin veriyorsun filan gibi konuşur. Halbuki kendisi de seviyor eşimi ama asiri koruyucu işte en ufak bir olumsuzluk görmesin. Konudan bağımsız ama annesi kayinvalidesini seven var mı ya turkiyede ![]()
Yavaş yavaş olsun ama hemen affedersem bu kadar büyütülecek bi olay değilmiş bu der belki aynı şeyi bir daha yapar. Mesela büyük bir adım atıyım yarin gunaydin diyim ona olmaz miii
Hahahsh büyük adım günaydın demek ![]()
![]()
![]()
eşinde bunu duyunce işte şimdi günüm aydı der ![]()
Arkadaşlar çok güzel yazmış bana birşey kalmamış
sende sakinleşmişsin sevindim. Rabbim eşinle muhabbetinizi aşkınızı bağlılığınızı daim eylesin. ![]()
İnşallah düzelir herşey. @TülayOzan beni çok güldürdün yine ![]()
Tülay guzel konuşuyorsun katılıyorum sana ustelik kendisi de söylüyor ne kadar eşinin destekçi olduğunu, ilgisinin alakasinin ne kadar yoğun olduğunu, Tülay senin ve busranin eşine olan sevgisini hissediyorum ,aynı şekilde benimde eşime sevgim cook fazladır hep söyler eşim çok güzel seviyorsun diye eşini seven insanlar değer görüyordur durduk yere sevilmiyor maalesef guzel oln şeylere sıkı sıkı sarılmak lazım bi saniye sonrmizin garantisi yok ,küs gitmek istemez insan sevdiğiyle bu hayattan o yüzden mesele konuşulup kolaylıkla halledilebilir kendinize eşinize ve bebeginize inadı kırmakta fayda var Allah aranızdaki ülfet ve muhabbeti arttirsin![]()
![]()
![]()