İmdat uyku gerilemesi

Ya Allah aşkına kızlar bebeğim 3 aylık gündüz uykularında bı anda değişim oldu her yatırmaya cabaladigimda ağlıyor halbuki çok uykusu oluyo Gece yine aynı şekil uykuya dalma problemi var dalınca uyuyo emmek için saat başı kalkıyor. Ama gündüz hiç öyle değil ne yapmam gerek normal mi

Haftaya dördüncü aya gireceğiz tamamen bizi tarif etmişsiniz sırtını yere koyduğumuzda ağlıyor memede ağlıyor Uykusu calistigimda ağlıyor gece durmadan kalkıyor aynı şeyler iki haftadır böyleyiz

1 Beğeni

Peki nasıl geçecek bilmiyor musunuz

İnanın çözümünü bilmiyorum ama gecıcı bır süreç olduğunu düşünüp kendımj motıve etmeye çalışıyorum yoksa cıldırıcam​:sweat_smile: uyumayacağım kabullenıp oyun oynuyorum ne onu ne kendımı uzmuyorum

Farklı uyutma yöntemleri deneyebilirsiniz. Biz de 4. Ayı bitirmek uzereyiz her hafta değiştiriyor uykuya gecme yöntemini. 1 hafta full slinge bağlayıp uyuttum, sonra onda da uyumadi. Kucakta pış pış ve emzirerek uyuttum. En son yine ayakta sallanmaya geri döndük. Bi ara bezde salladik eşimle.

1 Beğeni

Benim oğlumda da devam ediyor dün gece uyutamadim eşim ayağında salladı bir süre de sonra uyudu biran önce biter inşallah 4. Ay

3 gündür benim kızımda da var uykusu var ama uyumuyor uyusada 10 dk uyuyor 2. Aya giricez artık ama uyuyamıyorum ayakta ruh olarak geziyorum nasıl çözülücek bu

Bizde 3 aylığız aynı dediğiniz gibi 2 gündür kundak yapıp uyutmayi deneyin isterseniz ben öyle yaptım daha iyi

Biz 2 aydır Kundaklı uyuyoruz​:heart:

Ayakta sallamak sağlıklı mı ki

Sağlıklı mı değil mı bıkmıyorum ama konforlu değil anneler ıcın​:slightly_smiling_face:‍↔ ben şahsen çok kalıp ıcınde çocuk büyütmeyi sevmiyorum 10 yaşında oğlum var 4 aylık kızım kızım genelde gunduzlerı ayakta sallanarak uyuyor bazen emerken uyuya kalıyor direk yatağa koyuyorum geçen hafta kucakta uyudu hep huzursuzdu geceleri beslenme ıcın kalktığında sallanmak ıstemıyor emıyor yatırıyorum kızımın oğlumda bebekken bu sekıldeydı nasıl konforlu uyuyorlarsa o benım ıcın dogru ve sağlıklı uyutma seklı çünkü daha çok küçükler

2 ay 23 günlüğüz uyku denen birsey yok cok yıprandım neden boyle oldu zaren uykucu bir cocuk degildi simdi daha beter oldu

57 günlük 19 da 2 aylık olcak kızım doğdu doğalı doğru düzen uykusu yoktu şimdi kaç gündür hiç uyumuyor 5 dk uyusa o bile yetcek nasıl uykusuz kalabiliyor anlamıyorum sürekli ıkınıyor gazını filan çıkartıyorum altı temiz karnı tok inat ediyor uyumakta