İmdatt saçlarim

Kizlar 3,5 aylik olduk digum yapali saclarim dokuluyor vucumda halsizlik yok ama arada bas donmesi hafif yasiyorum.asiri stresliyim emziriyorumda iki cocugum var biri okula gidince yetismek cok zor ikisine birden ailemdem destek yok maddi manevi cok dagildim bebekten dolayida cok bitkinim uykusuzluk vs var emziriyorumda size sorum su saclarim icin ne ypabilirim doktora gitmeden yada gitmelimiyim gevicimi ilk gebeligimde bukadar dokulmedi neden ikincide bukadar oldu ilkte emziremedim belkide o yuzden neler onerirsiniz resimde birakiyorum bu yine az hali tarayinca cikiyor evde topluyorum.sutekli tepeden ellerimde yapinca uzun uzun saclar geliyor elime kirik degil taraktanda bukadar sac kremi olmadan saclarim asla acilmiyor

1 Beğeni

Yemin ederim tmda suanda esime gosteriyodum tutam tutam gidiyo saclar

Hormonel sebeplerle dokuluyor acikcasi ben bu yüzden herhangi bir sey kullanmayi dusunmedim. Yani kullanacağımız herhangi bi takviye ya da ilacin cozum olacagini dusunmuyorum. Ama siz yine de bi kan degerlerinize baktirin belki eksik bir sey vardir ve dokulmesine tamamen engel olamasaniz da azalmasini saglayabilirsiniz.

1 Beğeni

Bilmiyorum internette genelde olur diyor gebelik sonu uc ila altici aylarda gecmezse giderim

Gectimi peki sizin ya kullansam emziriyorum nekadar dogru olurki kullanmak bitkeselde bilmiyorum varmidir

Aynen benimde hiç bu yaşıma kadar sacım dökülmemilti 4 ay önce dogum yaptım tutam tutam sacım dökülüyor heryer saç arada başımda dönüyor genelde akşamları

2 Beğeni

Ayni durumdayiz canim.benimde bakalim :disappointed_relieved:

Ay aynı durumdayız benim 2 tane okula giden var bebegim cuma gunu 3 aylik olucak halsizlik bas donmesi saç dökülmesi bebegim huzursuz uykusuz bir beebk

Daha 5 aylik bebeğim, devam ediyor.

Benimde böyle dökülüyor hatta benimde canım çok sıkılıyor dökülmesine. Emzirdigimiz için normalmiş sonra yerine kısa kısa çıkıyormuş sabredecegiz artık

1 Beğeni

Iyi bari en azindan ciksinda

Kel kalcaz​:rofl::rofl: aynn ciksinda bebekler icin deger ben cok takintiliyim oda bana zarar veriyir

Oyle tabi onemli olan bebisler ama bnde stres yapiyorum cok mesela dokulen saclarimi kafama geri koydum :sweat_smile:esime diyorum piskolojim bozuldu cok zoruma gidiyo kut kestim mesela enazindan dokulunce az gorursun gozume kendimi kandiriyorum napim evde disli toka takiyorum durmuyo kafamda artik kayiyo asagi sen anla artik durumumu baktim gidio akil elden takmamaya ogrendim binevze

Benimde doğumdan kısa süre sonra dökülmeler başladı oğlum 4 aylıkken tavan yaptı aynı seninki gibi bir avuç saçım gidiyordu taramaya korkuyordum. Şuan 7.5 aylık 2 haftadır dökülmüyor. Ama garip bi şekilde saçım hala çok öyle azalmış gibi gözükmüyor. Ön tarafta seyreklikler belliydi şuan ordada bebek saçlar çıkıyor.

1 Beğeni

Oy bu ne ki benim bundan 2-3 top çıkıyor taramaya korkuyorum artik

çam terebenti şampuana karıştırılıyor o çok iyi geliyor diyorlar hep dışarı çıktığımda alayım diyorum unutuyorum

Biberiyeyi kaynatıp sprey şişesine koyup her gün saclarina sık oda iyi

Benimde böyle saçlarım avuç avuç dökülüyor bende cildiyeye gittim canım değerlerim normal çıktı gebelikte dökülmeyen saçlar doğumdan sonra dökülüyormuş geçici birşey miş doktor bana evde saçımı salmam gerektiğini söyledi birde istersem saç dökülmesini engelleyen serumlar yada tonikler kullanabileceğini söyledi

1 Beğeni

Buna kesinlikle katılıyorum.

Saçlarımı toplardım fotoğraftakinin 4-5 katı dökülürdü. Sonra bu ay saçımı kestim kendim artık toplamıyorum valla bi anda o kadar azaldıki

Benim arkadaşım bu şampuani kullanmış dökülmesi azalmış bilginiz olsun bugün saatlik indirimde

Ben kestirmek istemiyorum hamileyken kestirdim ama uzatmak istiyorum dökülüyor olsada kestirmeyeceğim nasıl olsa geçici bir durum