Siz verdnz mi ne zaman verdnz ve ne kadar bnm kızım 10 aylık anne sütü alıyor çok az ek gıda alıyor yemek yemiyor keçi veya inek sütü versem olurmu
Ay bu soruyu bende merak ediyorum inek sütü 1 yaşında başlanabilir diye biliyorum ama yanlış olmadın özellikle bende keçi sütünü merak ediyorum çok sağlıklıymış
Teşekkür ederim
@Nurr video atmış en iyisi 1 yaşına girmesini beklemek ikş ay kaldı ztn
Ben de süt illa içsin diye hiç düşünmüyorum. Yoğurt, ayran, peynir kefir bol bol yiyor. Ben kendim bebeklikten beri hiç süt icmemisim . Hala icmiyorum midem kalkıyor görünce bile. Ama bebeğim severse sevdiği bir içecek olursa içer icmese de hiç zorlamam
Bildiğim kadarıyla keçi sütü.anne sütüne yakin ben inek sütünü yedi aylık oldu falan cici bebe ile verdim ama şu karistirdim çünkü çok yağlı.zarar verebilir su koydum bı zararı olmadığını
Benim oglan buyuk 2 yasina girecek
Peki kaç yaşında vermeye başladnz
18 yaşındayım ve şeker hastasıyim benim kızım beş aylık şeker hastası olduğum için vermem yasak o yüzden ilk ay mama ikinci ay keçi sütü biraz alışsın diye azar azar su koyuyodum şimdi şu koymuyorum güzel güzel iciyo herkes diyo işte kabız falan olur diyoda benimki olmadı ama kabız olmasını istemiyorsanız biraz su koyun derimm ![]()
6 aydan once yasak zaten bebekte kansizliga yol aciyo
Fayda dan cok zarar bobreklere zarar agir geliyo icinde bulunan ak
Demir eksikligine yol aciyo
Konsultasyon burosuna sormadan vermeyin
Cocuk doktorlari var orda