Ishal renkler

Kizlar 11 gundur bebegim ishal bugun dr gittim normal dedi kaka tahili istedi ilkkez bugun koyu yesil sulu ishal yapmis normalmi

Sadece anne sütü alanlar hardal rengi tanecikli yapıyor mamayla karışık yada sadece mama alanlarda yeşil oluyor bazen diye duymustum

Eğer demir takviyesi kullanıyorsan koyu yeşil olması ondan kaynaklı olabiliyor ne zaman demir takviyesi kullanmaya başladım koyu yeşil oldu

Daha kullanmadim demir ilaci 11 gundur mukuslu ishali vardi bugun ilkkez yesil oldu

Yeşil kaka on sütü fazla almış diye biliyorum 5ay 12 günlük ara ara yesilde oluyor hatta bağzen kahverengi yaptığında oluyordu sari içinde sadece anne sütü alıyor gri yada siyahsa tehlikeli onun dışında gozetlemen yeterli

Mama yiyo benim kizim

İyileri batmista olabilir ondan yesil iser bizde oyle derler

Herhangi bi ilaç kullanıyor mu canım normal vitaminler dışında benim kızım da 3 aylık bioak kullanıyoruz ilaç biyotin eksikliği var dozunu arttırdı doktor o gün bugündür isal çocuk belki o yüzden olabilir rengi de mamadan kaynaklanıyor olabilir

Belki mama dan yada ek gıda alıyorsa alerjiktir belki inşallah anormal bişey yoktur