İsilik nasıl geçer?

Bebeğim 1 aylık oldu boynunda kafasında yüzünde çok fazla isilik oluştu​:cry:biraz kalın giydirdim ondan sanırım​:face_holding_back_tears:nasıl geçer bu isilik?

Aynı sorun için bizde doktora gitmiştim.Doktorumuz e günde 1 yıkanmasını ve nemlendirici vücut losyonu kullanmamızı istedi

Yeni sünnet oldu doktor 1 hafta banyoyu yasakladı :downcast_face_with_sweat:zaten problem burada basladı off offff, nemlendirici daha da azdırmaz mı?

Bezle silin vücudunu

1 Beğeni

Normal ıslak bezlemı

Eğer bebek için temizleme pedi var ise onunla yoksa bezle de yapabilirsiniz

1 Beğeni

Çok teşekkürler :heart:

1 Beğeni

Canım bebek pudrasıda kullanabilirsin boyun altına koltuk altina bacak arasına havalar çok sıcak ondan oluyor zaten olabildiğince serin ve kuru tut çokta giydirme biz sadece zibinla duruyoruz şimdi sadece çorap giydiriyorum gaz olmasın diye . Geçmiş olsun bu arada :smiling_face_with_three_hearts: düğününüde görürsünüz inşallah

1 Beğeni

Âmin canım inşallah çok teşekkür ederim evet ince giydirmeye çalışıyorum

1 Beğeni

Dus aldigi zMan geciyor dus aldir

1 Beğeni

Sünnet oldu duş yasak ptesiden sonra hergun aldırcam ınsallah​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Gcmis olsun rbbim damatliginida gostersin ins

1 Beğeni

Aminn canım ınsallah

Bende çok yaşadım benim evim aşırı sıcak 29/30 derecelerde. Ben genelde zıbınla bırakıyorum. Ve mustela vücut losyonu kullanıyoruz. Bir ara ensesi ful kırmızıydı saçlarımız da uzun olduğu için baya isilik yaptı. Ne zaman çok terlese bezle silerim ardından losyonu sürerim. Şuan evim yine çok sıcak ama isiliğimiz geçti çok şükür

2 Beğeni

Bezle silmek işe yarıyormu? Ben de silmeye basladım da

Bez kurumu nemlimi nasil siliyosunuz

Önce islak bezi siliyorum temiz islak bezle sonra kuruluyorum

1 Beğeni